HC Energie Karlovy Vary

Beránek Sportovcem roku, příprava míří do finiše

Energetici mají za sebou už pátý týden letní přípravy. Ten se nesl ve znamení her, v rámci týmové soutěže o Sportovce roku z něj vyšel vítězně útočník Ondřej Beránek. Hráči západočeského klubu se také poprvé od úspěšné baráže vrátili na led.

Basketbal, nohejbal, plážový volejbal, fotbal a samozřejmě hokej, to vše čekalo na staronové extraligisty v rámci dalšího týdne letní přípravy. Nejlépe ze všech si v turnajově hraných soutěžích vedl útočník Ondřej Beránek, který ovládl pomyslné bodování s dvoubodovým náskokem před dalším forvardem Dávidem Grígerem, pomyslný bronz bral Sebastian Gorčík. Loňské prvenství tak neobhájil trenér Martin Pešout.

Basketbalu vládla parta kolem Tomáše Závorky

Skuhravý s Gorčíkem a Křemenem zvítězili v nohejbale

Sičákova družina vítězem volejbalu

Vítězná hokejová kapela Dávid Grígera

Stalo se

Energetici se poprvé od úspěšné baráže vrátili na led. Oproti loňské sezoně se letos zaměřili na individuální dovednosti hráčů.

Vyhlížíme

Energetici načnou šestý týden přípravy na suchu a budou pokračovat v nabírání kondice na novou extraligovou sezonu. Vidět ale budou i mezi lidmi. Už v pondělí vás pozvou na otevřený trénink a ve středu je čeká těžká florbalová bitva s Hurikány.

Byli jsme vidět

Energetici ve čtvrtek znovu vyrazili na fotbalový pažit. V Chebu uhráli s Hvězdou cennou remízu 4:4 a ani ve druhém utkání Fotbalové tour tak nepoznali hořkost porážky. V sobotu vyrazila brankářská dvojice klubu Tomáš Závorka a Ondřej Kuchař na sokolovský čtvrtmaraton.