HC Energie Karlovy Vary

Energie má nového kapitána i dresy. Tým povede Tomáš Vondráček

Hokejisté Energie už znají jméno nového kapitána. Těžkou úlohu nahradit karlovarskou legendu Václava Skuhravého dostal na svá bedra další bojovník Tomáš Vondráček. Zarputilý forvard bude mít za asistenty Lukáše Pulpána a nově Tomáše Rachůnka.

Jedenáct sezon celkem a z toho posledních šest let v řadě vedl karlovarské hokejisty Václav Skuhravý. Nesnadný úkol pokusit se nahradit loučící se čtyřiatřicítku bude mít útočník, který je pro svou zarputilost a bojovnost mezi fanoušky také oblíben jako jeho předchůdce.

„Je to pro mě obrovská čest a pocta, být v tomhle týmu kapitán. Zároveň je pocta převzít céčko po Vencovi, který je klubová legenda. Budu se snažit navázat na jeho práci, kterou pro tým udělal. Doufám, že dojdeme k solidnímu výsledku a uděláme úspěch,“ říká nový kapitán Energie Tomáš Vondráček.

Není to však jediná novinka, se kterou energetici půjdou již do letošních přípravných zápasů. V těch totiž obléknou zcela nové dresy, ve kterých by měli nastupovat nejen tento rok, ale i v následujících letech. Stejně jako v loňském roce, i letos bude jejich dominantou alternativní logo.