HC Energie Karlovy Vary

Jan Bednář v širší nominaci na MS do 20 let

Karlovarský brankář Jan Bednář zabojuje o účast na Mistrovství světa do let. Na středeční tiskové konferenci nechybí v širším výběru 42 hráčů, kteří o účast na světovém šampionátu zabojují během nadcházejícího kempu ve Vyškově.

Gólmanský talent Energie bude o účast v Edmontonu společně s dalšími čtyřmi brankáři. Společně s Bednářem v nominaci Karla Mlejnka jsou ještě Nick Malík, Tomáš Suchánek, Lukáš Pařík a Šimon Zajíček.

Bednář usiloval už o účast na posledním mistrovství „dvacítek“, které se konalo na přelomu roku v České republice, tehdy ale jako nejmladší z gólmanů neprošel závěrečným zúžením kádru.

🇨🇿 | Karlovarský brankář Jan Bednář nechybí v nominaci Česká hokejová reprezentace do 20 let na závěrečný kemp ve Vyškově, kde zabojuje o nominaci na Mistrovství světa. Držíme palce! ✊

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Středa 2. prosince 2020

Nominace týmu U20 na závěrečný kemp

Brankáři (5):
Lukáš Pařík (Benátky nad Jizerou), Jan Bednář (Karlovy Vary), Nick Malík, Tomáš Suchánek (oba Frýdek-Místek), Šimon Zajíček (Litvínov).

Obránci (14):
Karel Klikorka (Mladá Boleslav), Martin Hugo Haš (Benátky nad Jizerou), Michal Hrádek (Pardubice), Stanislav Svozil (Kometa Brno), Adam Rutar (Olomouc), David Jiříček, Vladimír Kremláček (oba Plzeň), Ondřej Baláž, Michael Krutil, Šimon Kubíček, Jan Mlčák, Daniel Poizl (všichni Litoměřice), Radek Kučeřík (Přerov), Jiří Suhrada (Zlín).

Útočníci (23):
Adam Najman, Jakub Rychlovský (oba Liberec), Michal Gut (Sokolov), Martin Beránek (České Budějovice), Jonáš Peterek, Adam Raška (oba Frýdek-Místek), Jakub Brabenec (Kometa Brno), Sebastián Malát (Plzeň), David Vitouch (Sparta Praha), David Jindra, Filip Koffer, Martin Lang, Pavel Novák, Filip Přikryl, Jaromír Pytlík, Michal Teplý, Matěj Toman (všichni Litoměřice), Jan Myšák (Litvínov), Ivan Ivan (Vítkovice), Martin Ryšavý (Přerov), Radek Mužík (Lulea, Švédsko), Theodor Pištěk (Örebro, Švédsko), Ondřej Pšenička (Waterloo, USHL).