HC Energie Karlovy Vary

Junioři na MMA! Byl to nářez, ale užili jsme si to, říkají

Karlovarští junioři ve středu ukončili letní přípravu na novou sezonu. A ve velkém stylu! V chodovském Elite Centre pod vedením zkušeného bojovníka Michaela Madeje absolvovali hodinový trénink ve stylu smíšených bojových umění

Už třetí rok po sobě se parta pod vedením Václava Eismanna vydala do Chodova. Trénink MMA tak okusili někteří nováčci, ale i zkušení borci.

„Myslím, že jsme si to všichni moc užili. Bylo to náročné, ale každému to něco dalo. Je to úplně jiná fyzička, na dýchání to bylo hodně těžké, ale bylo to dobré,“ pochvaloval si trénink útočník Jan Botoš.

Jeden z lídrů letošního týmu ocenil i místní bojovníky.

„Jde vidět, že kluci to fakt umí. Myslel jsem si, že mám sílu, ale oproti nim ne. Klobouk dolů,“ vysekl poklonu borcům pod vedením Michaela Madeje.

MMA trénink nezařadili trenéři juniorů do svých plánů poprvé. I proto, že je dobré vytrhnout hráče ze zažitého stereotypu, což ocenil i další forvard Matěj Skuhravý.

„Je to pěkné zpestření na konci letní přípravy, moc jsem si to užil. Byla to docela těžké proti frajerům, co to tady umí. Někteří mají i pásy z různých bojových sportů,“ dodal syn karlovarské legendy Václava Skuhravého.

Že si trénink všichni užili, to potvrzuje i obránce Steven Blengino. Neobvyklý trénink navíc přinesl i řadu výzev a sázek.

„Honza Botoš mě vyzval, já ho dvakrát porazil, takže musí uznat, že jsem prostě lepší,“ rýpl si do svého spoluhráče mladý bek.

Juniory teď čeká třítýdenní volno. Ke společné přípravě na ledě se poprvé sejdou ve středu 20. července. Před novou sezonou je čeká řada přípravných zápasů, ten první už 28. července v Litvínově, chybět nebude ani tradiční domácí turnaj O pohár hejtmana.

Nový extraligový ročník rozehrají svěřenci trenéra Václava Eismanna v pátek 2. září na domácím ledě proti Pardubicím.

Fotogalerie