HC Energie Karlovy Vary

Klub HC Energie nastavil úsporná opatření

Vedení klubu HC Energie Karlovy Vary, hráči, trenéři a zaměstnanci jednoznačně podpořili úsporný plán klubu. Od 1.4. do 31.8. budou hráči A-týmu včetně hlavního trenéra pobírat odměnu nižší o 50 %, a hráči s nižšími odměnami, dále pak realizační tým A-mužstva, trenéři mládeže a zaměstnanci budou kráceni ve stejném období, tzn. od dubna do srpna, v rozmezí 20 – 25 % na svých odměnách a mzdách.

„Byla to jasná volba, my všichni máme eminentní zájem na tom, aby klub dostal šanci přežít toto velmi těžké období. Všichni pevně věříme, že budeme nakonec schopni zahájit novou sezonu Tipsport extraligy i všech mládežnických soutěží,“ uvedl za karlovarskou kabinu k zavedeným úsporným opatřením kapitán A-týmu Václav Skuhravý.

„Shodli jsme se na tom, že jiná cesta není možná, čeká nás velmi těžké období a budeme doufat, že ho všichni společně zvládneme. Sestavili jsme krizový plán rozpočtu na sezonu 2020/2021 a pevně věřím, že ve spolupráci s našimi partnery, sponzory a s podporou našich fanoušků a příznivců tento krizový rozpočet budeme schopni naplnit. Chtěl bych také poděkovat za velice vstřícný přístup všem, kterých se tato opatření týkají, neboť ukázali, že jim HC Energie leží na srdíčku,“ okomentoval současnou nelehkou situaci majitel klubu Karel Holoubek.

Mimo výše uvedená opatření byl rozpočet klubu krácen ve všech výdajových položkách tak, aby klub přežil a zachoval svou základní činnost.