HC Energie Karlovy Vary

Mikuláš se svou družinou navštívil malé energetiky

Nejmenší energetici měli ve středu podvečer na svých trénincích netradiční návštěvu, dorazil za nimi totiž Mikuláš se svou družinou. Děti mu nejprve ukázaly, co nového se za poslední rok naučily a poté se dočkaly tradiční sladké odměny. Podívejte se, jak celá akce probíhala, v naší fotogalerii.

Fotografie v plném rozlišení ke stažení ZDE


Chcete i vy přihlásit své dítko do naší přípravky? Můžete kdykoliv. Nábor totiž probíhá celoročně. Staňte se součástí našeho týmu!

Kontakt

Kontaktní osobou pro nábor a práci v přípravce je Mgr. Blanka Jiskrová (tel. 777 207 215, e-mail jiskrova@hokejkv.cz)

„Hokej je nádherný sport a nabízí mnoho příležitostí poznat nové lidi a spřátelit se.“ Pokud máte chuť a touhu prožívat společně s námi a se svými dětmi radost ze sportu, neváhejte nás kontaktovat.

U nás v klubu HC Energie si začínáme hrát s dětmi na ledě již od čtyř let. Ještě mladší šikulové mohou získávat pohybové dovednosti při cvičení rodičů s dětmi v tělocvičně, a připravovat se tak na svůj pozdější vstup na led. Do hokejové přípravky se můžete přihlásit kdykoliv během roku. Čeká na vás tým složený z profesionálních trenérů a nadšených dobrovolníků, kteří pro vás i vaše děti po celou sezónu připravují mnohé zábavné aktivity na ledě, v tělocvičně, na hřišti i ve volné přírodě.

Proč začít hrát hokej?

Důvodů je mnoho. „Naučím se bruslit, získám sílu, vytrvalost, rychlost, zlepším koordinaci, naučím se zvládat i mnoho dalších sportovních aktivit jako je běhání, skákání, herní činnosti, kterým se v tréninku věnuje pozornost.“ Hokejisté jsou kamarádi, učí se pravidlům fair play i odpovědnosti, musí spolupracovat a vzájemně se podporovat. Hokej je nejrychlejší týmová hra.

A co s děvčaty? I ženský hokej v České republice nabírá na síle. Hokej je pro dívky stejně vhodný jako třeba basketbal nebo volejbal, má upravená pravidla tak, aby nedocházelo ke zbytečným zraněním.

Lední hokej není v Karlových Varech pro malé hráče drahým sportem, členství stojí 400 Kč měsíčně. První tréninky mají děti u nás zdarma. Pokud se jim sportování u nás zalíbí, tak mohou navštěvovat 2x týdně výuku bruslení a 1x týdně hodinu všeobecné sportovní přípravy.

Další informace o naší hokejové drobotině najdete na pripravka.hokejkv.cz.

Přípravka, to je hlavně zábava


Mikulášská s přípravkou


Týden hokeje s hokejisty A-týmu


Běháme s Energií

Fotogalerie