HC Energie Karlovy Vary

Plutnar začal naplno s tréninkem, energetici vyhlíží páteční derby

Se začátkem nového týdne přišly do kabiny energetiků i dobré zprávy. Po zranění se již do plného tréninku s týmem zapojil obránce Michal Plutnar, na led by se měl v nejbližších dnech vrátit i druhý ze zraněných beků Matic Podlipnik. Oba by tak již mohli zasáhnout do pátečního zápasu s Litvínovem.

Čtyřiadvacetiletý Plutnar byl mimo hru od konce srpna, kdy utrpěl zranění v posledním utkání turnaje v Bledu proti Jesenici. V uplynulých dnech už začal s tréninkem, kdy se ještě nezapojoval do cvičení s týmem, v pondělí dopoledne už však absolvoval plný trénink s A-mužstvem.

Karlovarský A-tým nyní vyhlíží poslední ze čtyřzápasové série domácích zápasů. Po úvodní výhře nad Mladou Boleslaví podlehli energetici Třinci a naposledy v neděli Zlínu. V pátek zakončí celý domácí čtyřboj atraktivním podkrušnohorským derby s Litvínovem, který úvod sezony zahájil ve velkém stylu a ve čtyřech utkáních neztratil ještě ani bod.

„Po prohrách v posledních dvou zápasech potřebujeme zapracovat především na naší hře, chyby nás stály cenné body v utkáních s Třincem a Zlínem,“ uvedl asistent trenéra Tomáš Mariška po pondělním tréninku energetiků.

Ti se již pomalu připravují na nadcházející derby souboj s Litvínovem, se kterým se dvakrát utkali již v přípravě, kdy každý ze soupeřů zvítězil vždy na domácím ledě. Domácí stánek Energie uvidí v pátek souboj desátého celku s lídrem extraligy, který přijede na západ Čech podpořit velké množství fanoušků. I my vás proto vyzýváme, přijďte nás podpořit do těžkého utkání! Vstupenky v prodeji tradičně online na www.ticketportal.cz či v den zápasu na pokladnách areny.