HC Energie Karlovy Vary

Úspěch energetiků! Sapoušek a Kulich mezi nejlepšími sportovci Karlovarského kraje

V úterý 21. května 2024 proběhlo v překrásném prostředí nově zrekonstruovaných Císařských lázní vyhlášení dalšího ročníku ankety Nejlepší sportovec Karlovarského kraje za rok 2023. Mezi desítkami oceněných sportovců od žáků až po dospělé a trenéry, nechyběli ani energetici Jiří Kulich a Robin Sapoušek.

Ocenění v kategorii Dospělí/jednotlivci si odnesl útočník Jiří Kulich, který byl oceněn za stříbrnou medaili z MS juniorů 2023, kde byl nejlepším střelcem a nejproduktivnějším hráčem českého týmu a byl rovněž zvolen do All stars týmu mistrovství.

Cenu hejtmana obdržel a jedním ze dvou Nejlepších sportovců Karlovarského kraje se stal odchovanec Energie Robin Sapoušek. Šikovný útočník, který se vrací do černobílého dresu, byl oceněn za zisk stříbra z mistrovství dvacítek. „Byl jsem překvapený, ale hrozně moc si tohoto ocenění vážím a jsem za ně rád. Vyhlášení jsem si užil. Byl to hezký večer, který se konal v krásném prostředí Císařských lázní. Moc se mi to líbilo, usmívá se Robin Sapoušek.

Dalším oceněným hokejistou byl útočník karlovarských Sharks Filip Veselý, který si odnesl cenu v kategorii Handicapovaní sportovci za bronzovou medaili z Mistrovství světa v parahokeji, za titul v České parahokejové lize 2022/2023 a za to že byl v tomto ročníku nejlepším střelcem a nejproduktivnějším hráčem základní části.

Všem oceněným sportovcům gratulujeme a přejeme mnoho dalších, nejen sportovních, úspěchů.