HC Energie Karlovy Vary

Vstupenky na Hockey Outdoor Triple stále v prodeji!

Vstupenky na unikátní derby s Plzní, které se odehraje v sobotu 17. února pod širým nebem v německém Klingenthalu, jsou i nadále v prodeji. Zakoupit můžete navíc i samostatnou zpáteční dopravu autobusem. U Hockey Outdoor Triple prostě nesmíte chybět!

VSTUPENKY NA UTKÁNÍ V KLINGENTHALU OBJEDNÁVEJTE ZDE

Kdy se začnou vstupenky pro permanentkáře prodávat?

Vstupenky do sektorů 4 a 5 určené primárně pro fanoušky Energie jsou v prodeji od pondělí 4. prosince od 09:00. Všechny vstupenky jsou určené na stání.

Kde mohu vstupenky zakoupit?

a) sekretariát klubu (4. patro, tréninková hala, pan Jiří Holý) – každý všední den od 9:00 do 11:00 a 14:00 – 16:00
b) pokladna KV Areny č. 4 – v den utkání vždy hodinu a půl před začátkem zápasu
c) online přes objednávkový formulář na klubovém webu www.hokejkv.cz

Kolik vstupenky stojí?

Klub rezervoval pro všechny permanentkáře místa v sektorech pro karlovarské fanoušky. Každý držitel permanentní vstupenky bude mít rezervovanou jednu vstupenku na Hockey Outdoor Triple, a to do 20. ledna, nyní již místa negarantuje, stále je lze ale zakoupit. Vstupenky pro fanoušky Energie s platnou permanentní vstupenkou stojí 570 Kč, tuto jednu vstupenku mají tak permanentkáři možnost zakoupit se slevou 35 % oproti základní ceně.

Kolik vstupenek si mohu zakoupit?

Každý permanentkář si může, po předložení platné permanentní vstupenky pro sezonu 2023/24. zakoupit jednu zlevněnou vstupenku. K ní si pak může zakoupit libovolný počet vstupenek v ceně 880 Kč za kus (nezlevněná).

Nemám permanentku, jak mohu zakoupit vstupenku?

Fanoušci Energie, kteří nevlastní platnou permanentní vstupenku pro sezonu 2023/24, mohou ke koupi využít již běžící prodej na oficiálních stránkách organizátora akce, a to bez omezení v počtu zakoupených vstupenek.

Mohu zakoupit samostatně dopravu na zápas?

Pro fanoušky, kteří si již dříve zakoupili vstupenku na utkání, nabízíme nově možnost zakoupit samostatně i zpáteční autobusovou jízdenku. Rezervovat ji můžete přes objednávkový formulář nebo zakoupit přímo na sekretariátu klubu.