HC Energie Karlovy Vary
Extraliga žen, 5. kolo, ne 1.10.2006, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
Pardubice
0:6
0:2, 0:3, 0:1
Branky: Cimburková 4, Malinská, Padevětová. Asistence: Padevětová, Bartoníčková, Siantová. Vyloučení: 7:7. Využití: 0:3. Branky v oslabení: 0:1. Zásahy brankářek: 44:20.

Komentář k utkání

Po úspěšném utkání v sobotu v Praze nastoupily Dračice hned druhý den proti favorizovaným děvčatům z Pardubic s odhodláním co nejvíce je potrápit. Do 10. minuty byly rovnocenným soupeřem. Právě v této minutě došlo ke zlomu, Dračice v přesilové hře zesílily tlak na Pardubickou branku, ale chybu při vhazování tvrdě potrestala Cimburková, když poprvé překonala domácí brankářku. Utkání prakticky rozhodla druhou svou brankou v 17. min. a pak přidala třetí v 34 min. na 0:4 a čtvrtou v 58 min. uzavřela stav na 0:6. Na 0:3 zvýšila Malinská a na 0:5 Padevětová, která přidala 3 asistence a získala rovněž 4 body do kanadského bodování.

Výsledek hovoří jednoznačně, protože Pardubice dokázaly tvrdě trestat chyby Dračic, naopak v několika případech stálo u brankářky Bečevové pověstné štěstí.

Ohlasy trenérů

Hodnocení trenérů K.Varů: Po sobotním vítězném utkání v Praze jsme nastoupili doma proti Pardubicím. Od začátku hostující hráčky potvrzovaly roli favoritek. I přes naše některé světlé okamžiky skoré narůstalo v jejich prospěch. Své udělala i únava po včerejším zápase, zapříčiněná také malým počtem hráček a drobnými zraněními některých z nich.