HC Energie Karlovy Vary

Také junioři si s Horáckou Slavií poradili

Junioři: HS Třebíč - HC Energie 2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
Karlovarští junioři o tomto víkendu zapomněli na střídavé úspěchy z minulých kol a z turné po moravských městech vezou dvě vysoká vítězství. Na páteční duel v Jihlavě navázali Západočeši dalším plným bodovým ziskem na ledě Třebíče. Dva zásahy si dnes připsal ve druhé třetině slovenský kanonýr Rastislav Dej (na snímku), tři jeho spoluhráči pak v závěrečné dvacetiminutovce utnuli odpor soupeře.
Extraliga juniorů, 14. kolo, so 13.10.2007
Třebíč
Karlovy Vary
2:5
0:0, 2:2, 0:3
Branky a nahrávky: 24. Němec (Jánský, Burián), 32. Kurial, (Dostál, Burián) - 27. Dej (Topinka), 32. Dej (Šnajdr), 50. Rohan (Sláma, Záhora), 53. Topinka (Zmeškal), 58. Mareček (Budínský, Kuběna) . Rozhodčí: Stach - Drobílek, Svoboda. Vyloučení: 6:7. Využití: 1:1. Diváci: 210. Střely na branku: 37:32. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:2, 2:2, 2:5.
Třebíč: Ondrůj - Valšín, Hobza, Jaroš, Čtveráček, Kadela R., Němec, Dostál, Vítek, Dočekal, Kesner, Jánský, Burian V., "C", Fila, Klíma, Kadela E., Kejda, Burián, Kurial
Karlovy Vary: Panec - Schmidt, Přindiš, Novák, Bogurský, Tollinger, Zmeškal "c", Rohan M., Šnajdr, Topinka, Záhora, Kellner, Sláma, Mistoler, Dej, Majer, Budínský, Kuběna, Rohan T.,

Komentář k utkání

Komentář připravujeme.

Ohlasy trenérů

Kamil Pokorný - Třebíč: Dnes jsme narazili na vynikajícího soupeře. Nám chyběli zranění Kundela a Popela, s áčkem bude večer hrát Nahodil, takže ani on nebyl dnes k dispozici a do hry tak zasáhli další hráči. Hráli jsme poctivě na čtyři formace. Výborně se nám povedla druhá třetina, ale neproměnili jsme několik vynikajících šancí. Soupeř pak byl ve třetí třetině lepší a přetlačil nás. Na naší straně dnes bylo až příliš mnoho hrubých chyb.