HC Energie Karlovy Vary

Energetičky si zastřílely v Roudnici

Ženy: HC Roudnice nad Labem - HC Energie 1:9 (0:2, 1:2, 0:5)
Po smolné porážce s Kobrou Praha si karlovarské hokejistky spravily náladu v dalším kole, ve kterém zajížděly na led Roudnice. Té v prvním letošním střetnutí nasázely rovných 30 branek a jasně dominovaly i tentokrát. Srdnatě bránící domácí hráčky nakonec ubránily alespoň jednociferné skóre. Pět branek a dvě asistence v dresu s éčkem zaznamenala Jitka Bauerová.
Liga žen - skupina B, 8. kolo, po 17.11.2008
Roudnice
Karlovy Vary
1:9
0:2, 1:2, 0:5
Branky: Černá - Bauerová 5, Hornová, Vitochová, Tumpachová, Pöpperlová. Asistence: Bauerová 2, Hornová 2, Hajdová, S.Kotrbáčková, Wadowská. Vyloučení: 7:7. Využití: 0:3. V oslabení: 0:2. Zásahy brankářek: Soukupová - Seemanová 58:12.
Karlovy Vary: Seemannová - I.Kotrbáčková, S.Kotrbáčková, Hornová, Vitochová - Tumpachová, Bauerová, Mašková – Mokrošová, Pöpperlová, Hajdová - Schildhabelová, Wadowská, Růžičková

Komentář k utkání

Po nešťastně prohraném sobotním utkání s Kobrou zajížděly Dračice k dalšímu utkání do Roudnice. Podle papírových předpokladů to měl být snadný zápas. Dračice zasypaly své soupeřky velkým množstvím střel, ale jen 11 skončilo za brankovou čárou. Dvě branky rozhodčí neuznal. Dalších 58 střel stačila pokrýt domácí brankářka Soukupová a zbytek ztroskotal na tělech a hokejkách obětavě bránicích hráček Roudnice. Do statistik produktivity se zapsala sedmi body za 5 branek a 2 přihrávky Bauerová, třemi body za branku a dvě asistence Hornová. Svou první brankou za Karlovy Vary se prezentovala Zuzana Vitochová.

Ohlasy trenérů

Petr Skopal (Karlovy Vary): Po jednom dni volna nastoupily hráčky k dalšímu utkání. I v dnešním zápase se těžko dostávaly do tempa, a proto jsme je nabádali k trpělivosti. Domácí hrozily z ojedinělých útoků, které naše brankářka pokryla.