HC Energie Karlovy Vary
Liga žen - skupina B, n7, ne 1.2.2009, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
Roudnice
12:2
6:0, 4:1, 2:1
Branky Energie: Fričová 4, Lédlová 4, Wadowská 2, Hornová, Bauerová. Asistence Energie: Fričová 3, Lédlová 2, Wadowská, Hornová 3, Bauerová 3, Hajdová, Tumpachová, Brotánková. Vyloučení: 9:5. Bez využití. Oslabení: 1:0. Zásahy brankářek: Lukešová – Soukupová 15:28. Průběh utkání: 8:0, 8:1, 11:1, 11:2, 12:2.
Karlovy Vary: Lukešová - Hajdová, Wadowská, Hornová, Vitochová - Brotánková, Lédlová, Tumpachová - Fričová, Bauerová, Frková – Brichová

Komentář k utkání

Druhé utkání v tomto víkendu odehrály Dračice na domácím ledě proti Roudnici. I když oslabené o další hráčky odehrály výborné utkání , od začátku kontrolovaly hru a během utkání si vyzkoušely různé posty. Utkání se hrálo prakticky ve třetině hostujících děvčat s ojedinělými výpady na domácí vychladlou brankářku Lukešovou. Skóre se postupně zvyšovalo na konečných 12:2. Ke čtyřem brankám v utkání přidaly Fričová 3 body a Lédlová 2 body za asistence. Čtyři kanadské body Hornová a Bauerová, tři Wadowská, dva Brotánková a po jednom Hajdová a Tumpachová.

Ohlasy trenérů

Jaroslav Kliment (HC Energie Karlovy Vary): Dnešní zápas byl jednoznačně v naší režii. Hráčky si vyzkoušely několik herních variant. Mezi hráčkami vyčnívaly se 4 brankami Fričová a Lédlová.