HC Energie Karlovy Vary

Dorost padl s pražskou Kobrou

Karlovarští dorostenci zapisují druhou porážku v řadě, po Chomutovu nestačili ani na Kobru. V hlavním městě sice svého soupeře dokázali přestřílet o celých deset pokusů, avšak nepovedená závěrečná dvacetiminutovka, v níž mladí energetici inkasovali hned třikrát, je stála všechny body. O jedinou trefu Západočechů se zasloužil Ondřej Matas.
ELIOD Extraliga dorostu, 17. kolo, čt 21.11.2019
Kobra
Karlovy Vary
3:1
0:1, 0:0, 3:0
Branky a nahrávky: 43. O.Nápravník (Kalajev), 44. Bucek (Bauer, Procházka), 56. Rejna (Bauer, Šesták) – 12. Matas (März).
Rozhodčí: Müller – Kubíček, Stanko
vyloučení3:3
využití0:0
oslabení0:0
střely na branku22:32
diváci45
Kobra: Kadlec – Jiráček, A. Nápravník, Bucek, Mašek, Šesták, Kalajev, Frydrich – Král, O. Nápravník, Půlpán, Halfar, Procházka, Strnad, Rejna, Svoboda, Bauer
Karlovy Vary: Maleček – Sýkora, Dorot, Vincan, Bubeliny, Anton, Prošek – Pastor, Šlechta, Černý, Galla, Príhoda, Ondrejka, Bubanec, Matas, Varvařovský, Botoš, März

Komentář k utkání

Gólově nepříliš bohaté utkání načal v čase 11:07 hostující Ondřej Matas. Radost energetiků byla veliká, leč k jejich smůle vůbec poslední v celém zápase. Nic na tom nezměnily ani dvě přesilové hry, které měli svěřenci trenéra Šika v úvodní třetině, leč ty zůstaly nevyužity.

Podobně si vedli i domácí ve druhé třetině, a tak o jejich výhře rozhodla až poslední dvacetiminutovka. V čase 42:45 se Kobra dočkala vyrovnání, když Malečka překonal Ondřej Nápravník, o necelou minutu později Pražené už dokonce vedli, když se prosadil Patrik Bauer. Vedení domácích na dvě branky pak ještě v čase 55:05 navýšil Mark Jefferson Rejna, který tak definitivně rozhodl o výsledku utkání.