HC Energie Karlovy Vary

Pátá výhra v řadě, junioři loupili v Boleslavi

Karlovarští junioři půjdou do reprezentační přestávky v dobré náladě. Ze sobotního zápasu na ledě Mladé Boleslavi totiž po výhře 3:1 berou všechny tři body a vyhráli už popáté za sebou, v tabulce jim patří skvělá druhá příčka. Vítěznou branku vstřelil už v první třetině kapitán Lukáš Adámek.
DHL Extraliga juniorů, 17. kolo, so 6.11.2021
Ml.Boleslav
Karlovy Vary
1:3
1:2, 0:0, 0:1
Branky a nahrávky: 19. Václavík (Brouček, Polák) – 10. Sapoušek (Kupčo), 16. Adámek (Kusak), 50. Šmajda (Kupčo).
Rozhodčí: Battěk - Lhotský, Špůr
vyloučení8:5
využití0:1
oslabení0:0
střely na branku30:27
diváci108
Ml.Boleslav: Stuchlík – Moravec, Hron, Němec, Vacík "C", Křepelka, Hrouda, Rajgl – Simon "A", Polák, Snášel, Brouček, Půček, Vlasák, Václavík, Hašlar, Šíma, Plíšek
Karlovy Vary: Bočan – Benda "A", Bulka, Pohanka, Krajčík, Blengino, Zolnaj, Vogel – Ekrt, Rymon "A", Botoš, Šlechta, Sapoušek, Šmajda, Adámek "C", Seidler, Kupčo, Kusak

Komentář k utkání

Podrobnosti připravujeme.

Ohlasy trenérů

Ladislav Kolner, BK Mladá Boleslav: Nevíme čím to bylo, ale začali jsme špatně a potom už jsme se do zápasu nedostali. Soupeř hrál organizovaně, má šikovné hokejisty a zaslouženě vyhrál.

Václav Eismann, HC Energie Karlovy Vary: Přistupovali jsme k dnešnímu utkání s respektem, protože si ho domácím tým svými výsledky a výkony zaslouží. Je vidět, že je trenérským týmem dobře vedený. Podařila se nám první třetina, kdy jsme plnili plán a byli jsme lepší. Bylo vidět, že o přestávce proběhla v domácí šatně výraznější domluva a soupeř nás od druhé třetině vletěl agresivním forčekingem a dával nám dlouhé kotouče za obranu, což nám dělalo potíže. Od poloviny zápasu se hra vyrovnala a výsledek se mohl překlopit na obě strany. Vážíme si toho, že jsme dnes byli šťastnějším týmem a odvážíme si tři body.