HC Energie Karlovy Vary

Dorost stále stoprocentní, uspěl i v Třemošné

Stejně jako junioři, tak i karlovarští dorostenci v dosavadním průběhu nové sezony ještě neztratili ani bod! Na ledě Třemošné sice na trefu Mählera zvládli domácí odpovědět, jenže pak už pálili jen energetici a po výhře 5:1 útočí na čelo extraligové tabulky.
Extraliga dorostu, 6. kolo, so 25.9.2021
Třemošná
Karlovy Vary
1:5
1:3, 0:2, 0:0
Branky a nahrávky: 9. Živný – 2. Mähler, 10. Kubíček (Pavelec), 20. Csabi (Zeman, Palaj), 36. Šmíd (Csabi, Anton), 37. Handl (Pavelec, Mähler).
Rozhodčí: Malá - Tvrdík, Zimmermann
vyloučení1:3
využití0:1
oslabení0:0
střely na branku21:43
diváci44
Třemošná: Mařík (Smola) – Štulc, Sochor (C), Hnát, Tran, Holubec, Koranda, Černý – Matoušek, Kubový, Krištof, Pluhař, Uhlík (A), Matějka, Živný, Kačena, Čech, Buzinkay.
Karlovy Vary: Tomášek (Psohlavec) – Smýkal, Postl, Cipko, Anton, Mahler, Kubíček – Šmíd (A), Váňa, Handl, Pavelec, Csabi (C), Pastor, Holejšovský, Palaj, Zeman.

Komentář k utkání

Karlovarští dorostenci vstoupili do utkání na ledě Třemošné ve velkém stylu, když je už po 77 sekundách hry poslal do vedení obránce Nick Mähler. Domácí odpověď přišla se startem 9. minuty, kdy se prosadil Ondřej Živný. Z pohledu domácích se však ale jednalo o jedinou gólovou radost celého utkání, ale postupně. V čase 09:24 totiž hosté znovu vedli a znovu se prosadil jeden z karlovarských beků, reprezentantRené Kubíček - 1:2. Energetici se v první třetině prosadili ještě jednou, v samotném závěru úvodní dvacetiminutovky se trefil Adam Csabi - 1:3.

Na další branku museli diváci v Třemošné čekat až do poloviny 36. minuty, kdy se při vyloučení Holubce prosadil v přesilové hře Zdeněk Šmíd. O 52 vteřin později vedli hosté už o čtyři góly, definitivní razítko na výhru energetiků dal Radim Handl.