HC Energie Karlovy Vary

#VARYVREPRE: Pětice energetiků nominována do mládežnických reprezentací!

Mládež karlovarské Energie bude bohatě zastoupena na letních přípravných kempech české reprezentace! Dvojice gólmanů a trio útočníků vyrazí reprezentovat v kategoriích do 17, respektive do 18 let.

U17 (19.7. - 26.7., Plzeň a Zuchwil)

Hned čtyři zástupce bude mít Energie na červencovém přípravném kempu národního týmu do 17 let v Plzni a následný trojzápas se Švýcarskem v Zuchvillu. Další zkušenosti v reprezentačním dresu budou sbírat brankář Štěpán Maleček a hned trojice útočníků – Robin Sapoušek, Dominik Rymon a Samuel Šmajda. To vše navíc po dohledem trenéra Václava Eismanna, který jinak vede karlovarské juniory, a také videotrenéra Lukáše Mensatora.

U18 (3.8. - 8.8., Zlín)

Reprezentační osmnáctku čeká od 3. do 8. srpna kemp ve Zlíně. Trenér Jakub Petr do svého výběru 34 hráčů povolal i karlovarského brankáře Patrika Hamrlu, mezi náhradníky na svou šanci navíc čeká i útočník Alexandr Remeš.

U20 (14.6. - 19.6., Rokycany)

Úvodní kemp už má navíc za sebou i nově se rodící reprezentační dvacítka pod vedením karlovarským fanouškům dobře známého Karla Mlejnka. Na sraz do Rokycan byl povolán brankář Jan Bednář, z pozice náhradníka se na západě Čech ukázal i útočník Adam Křemen.

Honza Bednář a Adam Křemen aktuálně na srazu české reprezentační dvacítky 🇨🇿✌️

Zveřejnil(a) Karlovarský mládežnický hokej dne Pondělí 15. června 2020