HC Energie Karlovy Vary

A-tým Energie sezonu v KV Areně nedohraje

Na základě Rozhodnutí hejtmana Karlovarského kraje ze dne 4.3.2022 o poskytnutí věcného prostředku s obsluhou musí společnost KV Arena od 20 hodin téhož dne ukončit veškeré sportovní i kulturní aktivity v multifunkční hale KV Areny.

Velká hala KV Areny bude na základě výše uvedeného rozhodnutí sloužit pro rozšíření Krajského asistenčního centra pomoci Ukrajině, založeného v pondělí tohoto týdne, krizovým štábem Karlovarského kraje.

Rozhodnutí hejtmana ze 4.3. v plném znění ZDE

Sdělení KV Areny

Energie tak na svém ledě neodehraje poslední utkání základní části s Litvínovem, které je na programu v úterý 8. března. Vedení klubu nyní intenzivně jedná o náhradním místě konání a intenzivně řeší i další záležitosti spojené s pořádáním utkání včetně ticketingu. Veškeré informace posléze zveřejníme na našem webu a sociálních sítích, fanoušky tak prosíme o trpělivost do chvíle, než budou všechna jednání dotažena do konce.

Klub v současné chvíli rovněž spolupracuje s vedením KV Areny na přepracování rozvrhu tréninků všech skupin mládeže, dětí, juniorů a A-týmu do tréninkové haly tak, aby sezonu všechny kategorie mohly dokončit.

Náš klub se v klíčové fázi sezony dostal do nepříjemné situace, kterou však s ohledem na světové dění plně respektuje a zároveň znovu vyjadřuje solidaritu ukrajinskému lidu zmítanému válkou.

Všem fanouškům, partnerům i sponzorům klubu děkujeme za pochopení v této neobvyklé situaci.