HC Energie Karlovy Vary

David Bruk a Jiří Černoch o porážce: Bez gólu se nedá vyhrát

Svěřenci Davida Bruka si připsali druhou porážku, když nedokázali vstřelit jedinou branku na ledě Mladé Boleslavi. A právě jeden gól byl v utkání rozhodující. „Prohra nás mrzí o to víc, že rozhodla naše chyba na začátku druhé třetiny," uvedl po zápase kapitán Energie Jiří Černoch společně s hlavním trenérem A-týmu Davidem Brukem.

Velice vyrovnaný duel s výsledkem 1:0 svedla Energie na ledě Mladé Boleslavi. „Odehráli jsme dobrý zápas, ale pokud nedáme gól, nemůžeme vyhrát. Šance na vstřelení gólů jsme měli dost, ale oba brankáři výborně zachytali. Bohužel jsme to našemu gólmanu Dominiku Frodlovi nedokázali vrátit tím, že bychom něco předvedli směrem dopředu,“ zhodnotil utkání kapitán Energie Jiří Černoch.

„Do Mladé Boleslavi jsme jeli s vidinou bodového zisku a bohužel se vracíme s prázdnou,“ doplnil hlavní trenér A-týmu David Bruk.

Silnou stránkou energetiků byly o dnešního zápasu přesilové hry, ve kterých jim patřilo první místo v tabulce, což tentokrát ale nedokázali potvrdit. „Šance jsme měli, ale nedokázali jsme je proměnit. Další zápasy následují v rychlém sledu a my ten dnešní musíme hodit za hlavu a soustředit se na další duel s Libercem,“ pokračoval karlovarský útočník.

V zápase nebylo k vidění mnoho gólových šancí a zrovna inkasovaná branka padla z chybného karlovarského střídaní „Špatně jsme vystřídali a trošku jsme si pohráli s pukem. Následovaly tři rychlé chyby, ze kterých jsme inkasovali gól, který byl rozhodující. Prohra nás mrzí o to víc, když rozhodla naše chyba na začátku druhé třetiny,“
dodává karlovarský kapitán a pokračuje.

„Bylo to velice těžké a vyrovnané utkání. Nepodařilo se nám využít žádnou ze šancí, které jsme měli, a to ani v přesilových hrách,“ ukončil rozhovor trenér energetiků.

Související články