HC Energie Karlovy Vary

David Bruk po dohodě končí v pozici hlavního trenéra Energie

Vedení klubu HC Energie Karlovy Vary po vzájemné dohodě ukončilo spolupráci s dosavadním hlavním trenérem A-týmu Davidem Brukem. Mužstvo povede z pozice hlavního kouče ve zbývající části sezony dosavadní asistent Václav Eismann, asistentem zůstává Vojtěch Šik a trenérem brankářů Pavel Kněžický.

Po pondělním jednání vedení klubu s hlavním trenérem Davidem Brukem vzešla s ohledem na současné výsledky vzájemná dohoda o ukončení spolupráce.

David Bruk přišel k A-mužstvu Energie před sezonou 2022-23. V uplynulém ročníku dovedl tým do předkola play-off, ve kterém energetici prohráli s Olomoucí 1:3 na zápasy. V dosavadním ročníku patří týmu aktuálně jedenáctá příčka se ziskem 52 bodů.

„Davidu Brukovi děkujeme za odvedené služby a přejeme mu hodně štěstí v další trenérské kariéře. Situace nebyla pro nikoho, zejména v období, kdy došlo ke změně vlastníků, jednoduchá, a vážíme si veškerého úsilí, které David pro klub vykonal,“ děkuje dosavadnímu kouči jednatel klubu Daniel Tobolka.

Více informací k dosavadní aktuální situaci přineseme v nejbližších dnech v rozhovoru s majitelem klubu Dušanem Šenkyplem.