HC Energie Karlovy Vary

Do Olomouce bez Vondráčka. Jaké další změny trenéři plánují?

Karlovarské trable se skládáním sestavy pokračují. V Olomouci nemohou trenéři Pešout a Mariška počítat s Václavem Skuhravým, jenž si odpykává disciplinární trest. K dispozici nebude ani bojovník Tomáš Vondráček s Matějem Stříteským. Kdo je v sestavě nahradí?

Energetici postrádají kapitána Skuhravého, ikona Karlových Varů po zákroku na pardubického Machalu nesmí ještě jedno utkání hrát.

Do Olomouce rovněž nevycestovala dvojice Tomáš Vondráček a Matěj Stříteský. Prvního jmenovaného trápí nemoc, Stříteský pak na marodce zůstane o dost déle. Karlovarský obránce podstoupil v pondělí operaci a dle prvních zpráv bude léčit problém v dolní části těla přibližně měsíc.

Martin Pešout tak s sebou do na led Mory vzal mladíka Adama Křemena a útočníka Martina Osmíka. Junior Křemen už šestkrát v letošní sezoně extraligu okusil. Martin Osmík nastupuje za prvoligový Baník Sokolov, avšak prostředí v Energii dobře zná. Do defenzívy se přesune Ondřej Šafář, který poslední zápasy nastupoval v útoku. K týmu se připojil i brankář Jan Bednář.