HC Energie Karlovy Vary

Energie zvládla derby a postupuje do play-off Esport hokejové ligy!

V posledním kole Esport hokejové ligy se podařilo karlovarským zástupcům Kubinovi a Kubiiimu7 porazit tým indiánů z Plzně v celkovém poměru 8:6, čímž si zajistili vstupenku do play-off z celkového sedmého místa.

Od prvního kola, které se konalo na konci února, již uběhlo poměrně dost času, a tak se v sobotu čtvrtého dubna odehrálo poslední kolo základní části Esport hokejové ligy. Na hráče v zelenobílých dresech čekala v posledním kole výzva, ve které se postavili Plzni a bojovali o play-off.

Kubin - Pikej 2:1

Úvodní zápas nebyl moc štědrý na góly, Kubin si však v jeho průběhu dokázal vybudovat dvoubrankové vedení. Tvrdé hity, kličky a jiné zákroky byly k vidění skoro po celou dobu utkání. Necelou půlminutu před koncem dokázal plzeňský Pikej vstřelit alespoň branku útěchy, o výhru ale Jakub "Kubina" Černa neobral.

Kubiii7 - Domin 6:5

Jedenáct branek, přesně tolik jich diváci viděli v druhém duelu. Domin hájící plzeňské barvy se dostal do vedení jako první, Jakub Bláha alias Kubiii7 však dokázal v poměrně krátkém časovém úseku upravit skóre na 5:1. Do konce zápasu se ale čtyřbrankové vedení smrsklo na rozdíl jediného gólu, Kubiii7 jej však dokázal ubránit, a celkové skóre tak zůstalo v poměru 8:6 pro Karlovy Vary.

Zápasy Energie

1. kolo: HC Energie – HC VERVA Litvínov 3:8
2. kolo: HC Olomouc – HC Energie 8:10
3. kolo: HC Energie – Rytíři Kladno 6:11
4. kolo: HC Vítkovice RIDERA – HC Energie 8:4
5. kolo: HC Energie – Mountfield HK 11:7
6. kolo: HC Energie – Bílí Tygři Liberec 4:11
7. kolo: HC Energie – PSG Berani Zlín 11:9
8. kolo: HC Energie - HC Sparta Praha 11:7
9. kolo: HC Oceláři Třinec - HC Energie 14:10
10. kolo: HC Energie - BK Mladá Boleslav 5:6
11. kolo: HC Kometa Brno - HC Energie 6:7
12. kolo: HC Dynamo Pardubice - HC Energie 9:4
13. kolo: HC Energie - HC Škoda Plzeň 8:6