HC Energie Karlovy Vary

Jakub Flek podepsal s klubem novou smlouvu

Jeden z klíčových karlovarských útočníků Jakub Flek bude energetikem a i nadcházející dvě sezony. Pětadvacetiletý útočník podepsal s klubem novou smlouvu a na západě Čech by tak měl působit až do dubna roku 2021.

„Jsme rádi, že jsme se s Jakubem dohodli na prodloužení stávající smlouvy. Už nyní patří mezi hráče, kteří tvoří kostru našeho týmu,“ dodává k prodloužení spolupráce s rychlonohým útočníkem hlavní trenér a sportovní manažer klubu Martin Pešout.

Ten dále dodal, že podpis nové smlouvy s Jakubem Flekem by neměl být v nejbližší době poslední. „Chceme jádro mužstva, které je převážně tvořeno mladšími hráči, udržet pohromadě delší dobu, abychom v budoucích letech mohli atakovat vyšší příčky tabulky. Jednáme proto i s dalšími hráči stávající sestavy,“ doplnil dvaapadesátiletý kouč.

Pětadvacetiletý Jakub Flek je aktuálně nejproduktivnějším hráčem karlovarské Energie, když ve 23 zápasech nasbíral 16 bodů za osm branek a stejný počet asistencí. V loňské sezoně si vytvořil svá bodová maxima s 34 góly a 59 body a výrazně tak přispěl k návratu Energie do extraligy. Do Karlových Varů přišel v létě roku 2012 do juniorského týmu hrajícího MHL a v klubu tak působí již sedmou sezonu, během kterých se vypracoval až do elitní extraligové formace.