HC Energie Karlovy Vary

Jedinečné utkání v Klingenthalu se sníženou kapacitou. Zajistěte si své místo včas!

Po intenzivních diskusích a konzultacích mezi odpovědnými osobami z řad policie, města Klingenthal, okresu Vogtland a Sparkasse Vogtland Arena bylo rozhodnuto o snížení kapacity nadcházející hokejové akce Hockey Outdoor Triple. Počet návštěvníků na jedno utkání se tak sníží na 15 000. Toto opatření bylo přijato s cílem umožnit organizovaný a bezpečný příjezd a odjezd s ohledem na stávající infrastrukturu a související problémy. Již dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a další je stále ještě možné zakoupit v předprodeji.

Vstupenky a balíčky na utkání v Klingenthalu objednávejte zde

Pro zajištění bezpečného příjezdu fanoušků bude v rámci Klingenthalu rovněž organizována kyvadlová doprava, toto rozhodnutí bylo přijato po úzké konzultaci s pořadatelem akce a vedením soutěže DEL2. I přes snížení kapacity bude Sparkasse Vogtland Arena dobře zaplněna a nabídne bouřlivou atmosféru. Přijaté rozhodnutí má za cíl vytvořit nezapomenutelný hokejový zážitek pro všechny návštěvníky.

Další informace o kyvadlové dopravě a možnostech parkování budou zveřejněny v nejbližší době.

Předprodej vstupenek stále probíhá

Jedinečný zážitek, to nabídne utkání pod širým nebem v německém Klingenthalu! Jednotlivé vstupenky či zvýhodněné balíčky s dopravou a suvenýry jsou stále v prodeji přes náš objednávkový formulář. Již dříve zakoupené vstupenky samozřejmě zůstávají v platnosti.

Na zvýhodněné ceny se mohou těšit naši permanentkáři. Jejich vstupenky jim v rezervaci ale držíme už jen týden, objednat či zakoupit je mohou do 20. ledna.

Více informací o prodeji vstupenek naleznete v tomto článku.