HC Energie Karlovy Vary

Karlovarská redakce třetí nejlepší, má fotografa i mládežníka roku!

Tradičně jako každý rok, také letos vyhlašovala společnost eSports.cz nejlepší redakční výkony za uplynulou sezonu a znovu se dostalo také na energetiky. Karlovarská redakce získala ocenění jako třetí nejlepší, ve svých řadách má navíc vítěze anket o Fotografa a Mládežníka roku.

Firma eSports se stará o webové stránky nejen karlovarské Energie, ale také většiny dalších hokejových klubů, a to nejen v Česku. Stará se o další vývoj webů nebo nejrůznějších webových aplikací.

Karlovarské redakci se v letošním ročníku vyhlašování Zlatých Gregorů, jak se ceny nazývají, zadařilo hned třikrát.

Nejlepší redakce (3. místo) - Po roční pauze se redakce Energie vrátila v jedné z nejprestižnějších kategorií mezi ty nejlepší. Po triumfu v roce 2022 tentokrát brala třetí místo. Hodnocen je především obsah na klubovém webu, jeho pravidelnost a zajímavost.

Fotograf roku (Jakub Knap) - Mladý talentovaný fotograf Jakub Knap je stálým členem karlovarské redakce od sezony 2022/23. I přes svůj mladý věk se již rychle vypracoval mezi nejlepší redakční fotografy, v letošním roce fotil i na světovém šampionátu v Praze a je zdatným spolupracovníkem naší dlouholeté fotografky Kateřiny Pelikánové.

Mládežník roku (Marie Valentová) - Nejlepším redaktorem věnujícímu se mládeži se za uplynulou sezonu stala Marie Valentová. V karlovarské redakci působí od sezony 2021/22, stará se o většinu obsahu naší mládežnické sekce od žáků přes juniory až po jejich působení v reprezentaci. Nově také vypomáhá se sociálními sítěmi karlovarské mládeže.

Na tvorbě obsahu se v uplynulé sezoně podíleli:
Karolína Červenková, Matěj Fikrt, Tomáš Hála, Daniel Kubelka, Jakub Mahr, Lukáš Mayer, Filip Mikulášek, Vlastimil Mourek, Michal Slavík, David Sokol, Kamila Stříteská, Leona Tomcová a fotografové Kateřina Pelikánová, Jakub Knap a Nikola Křížová.

Součástí redakčního týmu se můžete stát i vy, nábor probíhá celoročně. Stačí nás kontaktovat emailem na kubelka@hokejkv.cz