HC Energie Karlovy Vary

Karlovarská redakce vyhrála ocenění za nejlepší sociální sítě sezony

Tradičně jako každý rok, také letos vyhlašovala oceňovala společnost eSports.cz nejlepší redakční výkony za uplynulou sezonu a znovu se dostalo také na energetiky.

Firma eSports se stará a zajišťuje webové stránky a sociální sítě nejen hokejkv, ale také dalších extraligových mužstev.

Právě tato společnost každoročně zařizuje sraz sportovních redakcí, který se letos uspořádal v Rekreačním středisku Zvíkov v jižních Čechách.

Karlovarské redakci se podařilo ovládnout hned dvě kategorie v tradičním vyhlašování.

Sociální sítě (1. místo) - Energie vloni dosáhla třeba na hranici deseti tisíc sledujících na Instagramu, naše příspěvky vás však bavily napříč všemi sociálními sítěmi. Úspěšný rok potvrdilo i ocenění ze strany eSports.

Nejlepší videa (1. místo) - Rozhovory po utkání či sestřihy z nejrůznějších akcí hokejistů Energie. To bylo náplní Lukáše Mayera, který loňskou cenu za nejlepší videoobsah dokázal obhájit také letos.

Na tvorbě obsahu se v uplynulé sezoně podíleli

Tomáš Hála, Matěj Hodoval, Daniel Kot, Daniel Kubelka, Jakub Mahr, Lukáš Mayer, Filip Mikulášek, Vlastimil Mourek, Jan Rozhon, Michal Slavík, David Sokol, Kamila Ströerová, Leona Tomcová a fotografové Aleš Bedlík s Kateřinou Macečkovou.

Součástí redakčního týmu se můžete stát i vy, i nadále probíhá nábor členů.