HC Energie Karlovy Vary

Na pomoc malé Kanadě. Vydražte speciální dres i hokejku v charitativní aukci

Chcete mít doma hokejku Robina Sapouška ze stříbrného mistrovství světa dvacítek nebo originální hraný dres Petra Koblasy podepsaný celým týmem? A zároveň přispět na dobrou věc? Tak se zapojte do charitativní aukce, ve které můžete získat i další hokejové relikvie. Dražba trvá až do pátku 16. června?

>> Zapoj se do charitativní aukce i ty <<

Komu pomůžete?

Výtěžek z aukce poputuje na konto charitativního hokejbalového turnaje Veterán Cup Letohrad 2023, který podporuje základní školu speciální Neratov pro žáky s mentálním a kombinovaným postižením a žáky se speciálními vzdělávacími potřebami.

Charitativní aukce také podpoří malého Vašíka Štěpána z Letohradu, který se narodil se vzácnou a nevyléčitelnou nemocí motýlích křídel. Je to nemoc, která stojí spoustu sil a která velmi bolí. Aukce také podpoří malou Janičku „Kanadu“, které byl ve 3 letech diagnostikován autismus a těžká mentální retardace. Janičce je nutné dopomoci při každodenních činnostech. Podrobnější informace o charitativní akci najdete na webu hokejbal.cz.

O malé Kanadě

Dceři dlouholeté karlovarské hokejistky Jany "Kanady" Fričové byl ve 3 letech diagnostikován autismus a těžká mentální retardace.

Janičce je nutné dopomoci při každodenních činnostech. Neukousne tuhou stravu, zeleninu není schopná přijímat ani rozkousat, je velmi neobratná, nemluví a nosí plenky. Při vyměšování vnímáme také problém, takže po týdnu musíme vždy nasadit klystýr, což je s její diagnózou velmi složité. V oblasti jemné a hrubé motoriky bohužel vnímá rodina také deficit.