HC Energie Karlovy Vary

Oldrich Kotvan končí v Karlových Varech

Sestava Energie hlásí změnu v obranných řadách. Po vzájemné dohodě ukončil klub spolupráci s obráncem Oldrichem Kotvanem.

Vedení klubu v rámci úsporných opatření hledá všechny možnosti, jak sezónu zvládnout především finančně a proto bylo rozhodnuto, že v základním kádru A mužstva bude pouze osm obránců. S Oldrichem Kotvanem se proto dohodlo na ukončení spolupráce.

,,Není to pro nás jednoduché, ale museli jsme k tomu přistoupit, abychom i dále udrželi vyrovnaný rozpočet v této těžké a složité době," uvádí k ukončení spolupráce sportovní vedení klubu.

V aktuálním kádru Energie je v tuto chvíli osm obránců - Petr Šenkeřík, Martin Rohan, Dominik Graňák, Michal Plutnar, Libor Zábranský, Lukáš Pulpán, Martin Weinhold a Dalimil Mikyska.

V případě potřeby mohou karlovarští trenéři využít rovněž obránců působících v partnerském Sokolově Adama Rulíka, Františka Klejnu a Davida Turečka, v prvoligové Třebíči působí Petr Vodička, šanci může dostat i junior Vítek Benda, který za A-tým už nastoupil v přípravě proti Sokolovu.