HC Energie Karlovy Vary

Přípravka zakončila sezonu 2021-22 sportovním dnem

Nejmenší energetici v pátek odpoledne symbolicky zakončili sezonu společným sportovním dnem. Na osm desítek malých karlovarských hokejistů čekal zábavný program plný sportovních disciplín, nechyběli ani zástupci našeho A-týmu - Václav Skuhravý, Martin Rohan a Robin Sapoušek - o jejichž podpisy byl mezi dětmi velký zájem.

Přípravku čeká ještě ve středu podvečer poslední společný trénink na ledě, symbolické zakončení ale obstaral sportovní den, který v letošní sezoně nahradil oblíbený Kolovák. Ve sportovním areálu na Liaporu v Doubí děti soutěžily na stanovištích, na závěr je pak čekal běh, po jehož absolvování dostaly krásné medaile. Běžeckému úseku se ale jako každý rok nevyhnuli ani jejich rodiče.

„Myslím si, že se odpoledne vydařilo. Bála jsem se, že budou bouřky, které by nás mohly odradit, ale neodradilo nás vůbec nic a bylo to super. Jsem ráda, když na konci akce vždy vidím všechny spokojené a usměvavé,“ zhodnotila náhradní řešení Kolováku hlavní trenérka přípravkových kategorií Blanka Jiskrová.

Jak jsme zmínili v úvodu, na akci dorazila i trojice energetiků včetně mládežnického reprezentanta Robina Sapouška. Karlovarský odchovanec zavzpomínal na doby, kdy se sám podobných sportovních dní sám zúčastnil.

„Každý rok jsem se na podobné akce těšil. Bylo to vždy super, s kamarády jsme soutěžili, a to bylo moc fajn. Dnes to pro mě bylo něco jiného, i tak jsem si to moc užil. Byla radost dávat dětem na krk medaile,“ popsal srovnání s aktuální dobou.

Přípravka tak symbolicky zakončila sezonu 2021-22, nábor nejmenších hokejistů ale probíhá celoročně.

Kontakt

Kontaktní osobou pro nábor a práci v přípravce je Mgr. Blanka Jiskrová (tel. 777 207 215, e-mail jiskrova@hokejkv.cz). Více informací o náboru naleznete ZDE.

Fotogalerie