HC Energie Karlovy Vary

Pro děti! Energie odehraje historicky první zápas pro školy!

Akce, které v extralize nemá obdoby. Karlovarská Energie odehraje v pátek 25. října, poslední školní den před podzimními prázdninami, proti Českým Budějovicím historicky první zápas ELH věnovaný přednostně žákům a studentům základních a středních škol na Karlovarsku. I proto je úvodní buly naplánováno už na 12. hodinu!

Začalo to už v minulé sezoně, kdy Energie na některé z vybraných zápasů pozvala děti z vybraných základních či středních škol na Karlovarsku. Utkání, které navštívilo až 2000 dětských účastníků, bylo zárodkem myšlenky získat více dětských fanoušků, popularizovat hokej mezi mladými, v ideálním případě vyprodat karlovarskou KV Arenu v rámci unikátní události.

A to se nyní může podařit! V pátek 25. října totiž mají pozvané děti ze základních a středních škol vstup zcela zdarma! Pro některé se navíc může jednat o jejich vůbec první návštěvu hokejového zápasu, jiní už podporují Energii pravidelně. Všichni však vyrazí na stadion se společným cílem, dohnat hráče Karlových Varů za vítězstvím.

Utkání začne netradičně již ve 12 hodin, neboť je koncipováno jako školní akce, a to hned zkraje dlouhých podzimních prázdnin. I proto vedení klubu věří, že by se jich na stadionu mohlo objevit co nejvíce a také se jedná o čas, během kterého lze využít extraligové utkání jako jedinečnou školní akci.

„Mezi školami je o tento jedinečný projekt, unikátní školní akci, velký zájem. Věříme tak, že se nám podaří halu naplnit a společně poskytneme dětem i hráčům na ledě jedinečný sportovní zážitek, který v extralize nemá obdoby. Poděkování zároveň patří i soupeři, který naši iniciativu podpořil a souhlasil s dřívějším začátkem zápasu,“ uvádí k chystanému utkání jednatel klubu Daniel Tobolka.

Zápasu bude uzpůsoben i doprovodný a zápasový program, školáci se tak mají opravdu na co těšit. „Před zápasem bude otevřená rozšířená fanzóna uzpůsobená dětskému publiku. Děti si zde budou moci vyzkoušet různé hokejové a sportovní dovednosti. Těšit se ale mohou i na další aktivity. Na samotný zápas připravujeme speciální tematickou produkci, součástí programu budou různé soutěže o ceny. Každá škola bude mít také vyhrazený svůj vlastní prostor v jednotlivých sektorech, “ říká k blížícímu se zápasu marketingový specialista klubu Tomáš Pecháček a pokračuje.

„Od zápasu očekáváme vzbuzení většího zájmu u dětí směrem ke sportu a zdravému životnímu stylu. Od jednotlivých škol máme velmi pozitivní odezvu a jsou rádi, že chceme i tímto gestem podpořit sportovní rozvoj dětí,“ uzavírá.

Vzhledem k nestandardnímu začátku si HC Energie uvědomuje, že brzký začátek může být komplikací pro některé fanoušky a držitele permanentek. Permanentkáři, kteří nemohou zápas navštívit a své místo na toto utkání uvolní, obdrží od klubu slevu 170 Kč na nákup permanentní vstupenky na sezonu 2025/26. Volné místo pak může obsadit právě některé z dětí, které Energie na speciální školní zápas zve.

Děkujeme všem za vstřícnost a pochopení.

Jak uvolnit své místo v případě, že nemohu na zápas přijít?

Fanoušci mohou uvolnit své místo z permanentky několika způsoby:

a) v mobilní aplikaci Energie
b) online přes www.ticketportal.cz
c) osobně na sekretariátu klubu (tréninková hala, KV Arena, 4. patro)
d) telefonicky na čísle 353 909 160
e) emailem na ticketing@hokejkv.cz

Do prodeje bude uvolněn také omezený počet vstupenek pro ostatní fanoušky, kteří chtějí do KV Areny vyrazit. Jejich prodej za poníženou jednotnou cenu 150 Kč začne v pondělí 21. října.

Věříme, že utkání se promění v jedinečnou úspěšnou akci, která by se mohla stát pro karlovarský region a HC Energii tradicí.