HC Energie Karlovy Vary

S Pardubicemi od 17 hodin, neděle poté od 16:00

Minulé úterý oznámilo vedení Energie úmysl změnit časy začátků domácích utkání. Zatímco posun pátečních duelů na 18. hodinu se setkal s veskrze pozitivními reakcemi, změna u nedělních zápasů si našla výrazně více odpůrců než příznivců. Od 3. listopadu tak dochází u nedělních duelů k posunu začátků na 16. hodinu. Všechny časy budou na našem webu, aplikaci a kalendáři v mobilu automaticky aktualizovány po dnešní půlnoci.

Z organizačních důvodů soutěže se nejbližší domácí duel s Pardubicemi odehraje v neděli 20. října ještě od 17 hodin, nadcházející nedělní utkání pak budou již začínat v 16:00. I nadále pak platí, že páteční zápasy začínají v 18:00, ostatní duely v týdnu pak od 17:30. Změnu vysvětluje jednatel klubu, Daniel Tobolka.

„Když jsme minulé úterý oznámili změnu časů domácích zápasů, nečekali jsme, jak silnou odezvu to vyvolá. U pátečních utkání jsme vycházeli z pozitivní zpětné vazby, kterou nám fanoušci dali po posunu zápasu s Mladou Boleslaví. U nedělních utkání jsme se snažili přizpůsobit těm z vás, kteří mají během víkendu i jiné aktivity, a proto jsme zvolili pozdější čas.

Ukázalo se ale, že jste k této změně měli převážně negativní postoj, což nás vedlo k dalšímu zamyšlení. Vaše názory jsou pro nás klíčové, protože hokej děláme především pro vás, fanoušky.

Na základě vašich reakcí jsme se proto rozhodli zachovat páteční začátky v 18 hodin, jak bylo plánováno, a nedělní zápasy posunout na 16. hodinu, aby se mohlo zúčastnit co nejvíce z vás.

Děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu a těšíme se na vás v co největším počtu v KV Areně!