HC Energie Karlovy Vary

Sleduj zápasy mladých energetiků na Czech Ice Hockey TV!

Pro fanoušky mládežnického hokeje máme dobrou zprávu! Energie navázala spolupráci se společností Czech Ice Hockey TV a od nové sezony tak všichni příznivci karlovarského mládežnického hokeje mohou sledovat živě na streamu všechny soutěžní domácí zápasy od druhé třídy až po kategorii juniorů.

Registrace na Czech Ice Hockey TV zde

Na obou halách KV Areny totiž byly nainstalovány automatické kamery. HC Energie se tak přidává k dalším klubům, které tuto možnost využívají.

Další výhodou tak je, že v rámci předplatného mohou sledovat i venkovní utkání mladíků Energie na stadionech, které podobnou službu rovněž nabízejí. Už v sobotu 26. srpna tak fanoušci mohou sledovat úvodní vystoupení našich juniorů v extralize, kdy energetici zajíždí na Spartu.

Czech Ice Hockey TV nabízí několik forem předplatného, zvolit můžete měsíční za 320 Kč či zvýhodněné celoroční za 1990 Kč.

Přehrávání zápasů navíc funguje jak živě, tak i ze záznamu. Do svého účtu se můžete přihlásit a utkání sledovat na počítači, telefonu či prostřednictvím mobilní aplikace.

Při registraci pak nezapomeňte za svůj oblíbený klub zvolit právě Energii, část předplatného v rámci provize připadne právě našemu klubu (od 21. fanouška výše). Klub pak tento výtěžek může využít na rozvoj mládežnického hokeje.