HC Energie Karlovy Vary

Spolupráce se Sokolovem: Mikyska s Procházkou za Baník

Spolupráce karlovarské Energie se Sokolovem, která v letošní sezoně dostala hlubší charakter, má už v přípravě reálné obrysy. Dres Energie doposud oblékli zkušení hráči Baníku, za Sokolov zase mezi muži debutovali talentovaní junioři Karlových Varů. Nyní černožlutý dres obléknou i již zkušenější hráči - obránce Dalimil Mikyska a útočník Ondřej Procházka.

V úterním zápase Baníku na Slavii se poprvé představí i mládežnický reprezentant Samuel Šmajda, který se do hry vrací po zranění. V rámci tzv. Development programu za Sokolov již nastupují Petr Hamalčík, David Tureček či Adam Křemen. Naopak v rámci spolupráce za Karlovy Vary v přípravě nastoupila čtveřice David Tureček, Martin Weinhold, Jaromír Kverka a Vojtěch Tomeček.

V úvodních přípravných zápasech pak sokolovskému týmu vypomohli i junioři karlovarské Energie Radim Handl a sokolovští odchovanci Matyáš Beran a Robert Šlechta. Nutno podotknout, že tito mladíci zanechali velmi dobrý dojem.

Počínaje zápasem na Slavii se však v sestavě prvoligového Sokolova začnou objevovat i zkušenější hokejisté z kádru extraligové Energie. Jako první se představí Dalimil Mikyska a Ondřej Procházka.

Oba hráči by dnes měli být výrazným posílením sokolovské sestavy, která v následujících zápasech může přivítat další hráče karlovarské Energie, ti by nyní měli rotovat mezi oběma kluby.