HC Energie Karlovy Vary

Spouštíme novou mobilní aplikaci Energie!

Ve spolupráci se společností Ticketportal přinášíme našim fanouškům novou mobilní aplikaci. Všechny důležité informace o Energii budete mít na jednom místě, jako první a přímo v mobilu. Ke stažení je na App Store a Google Play.

Nová aplikace Energie je ke stažení na App Store a Google Play.

Hlavní výhody aplikace:

permanentka v mobilu
• jednoduché odhlášení místa
• možnost přenechat kamarádovi vstupenku na zápas
• online přenosy ze zápasů
• Energie TV přímo v aplikaci
• nejrychlejší informace o klubovém dění díky notifikacím
• ještě větší propojení s klubem

Permanentka přímo v mobilu

Nejen nejnovější aktuality a novinky přináší nová mobilní aplikace Energie. Díky ní můžete mít svou permanentku přímo v telefonu. Už žádné karty, žádné papírové vstupenky, žádné hledání vstupenek v emailu!

Důležité informace:

Pro přihlášení do aplikace lze použít i stávající účet u Ticketportalu. Pokud pod ním máte svou permanentku přiřazenou, načte se Vám v aplikaci automaticky.

V případě, že permanentku nemáte s účtem na Ticketportalu spárovanou, nebo se přihlašujete novým účtem, máte dvě možnosti.

a) přidat si svou permanentku k účtu na webu ticketportal.cz
- po přihlášení pomocí emailu a hesla ke stávajícímu účtu či vytvoření nového účtu přes registraci na www.ticketportal.cz si můžete svou permanentku k účtu přiřadit v sekci Můj účet - permanentky pomocí zadání čísla permanentky, sektoru, řady a sedadla Vašeho místa. Po dokončení se Vám po restartu aplikace permanentka sama přidá do aplikace

b) přes ověřovací kód
- na email marketing@hokejkv.cz nám napište číslo Vaší permanentky, sektor, řadu a sedadlo místa, na které permanentku máte. Na Vámi zadaný email Vám zašleme ověřovací kód Vaší permanentky, pomocí kterého dokončíte přidání permanentky do aplikace.

Novinka! Daruj své místo nebo uvolni zpět do prodeje

Máte permanentku, ale nemůžete se na zápas dostavit? Jednoduše své místo přenechejte svému kamarádovi, kterému na email dorazí náhradní vstupenka. Máte možnost také své místo na dané utkání znovu uvolnit do prodeje.

Uvolnění místa zpět do prodeje běží v sezoně 2023/24 ve zkušebním režimu bez nároku na odměnu, od sezony následující ale chystáme pro fanoušky za uvolnění místa bonusový program s odměnami.

Podrobnosti a přesný návod najdete už brzy na webu v sekci Permanentky.

Další funkce aplikace

V nové aplikaci Energie můžete také sledovat online přenosy z utkání A-týmu tak, jak je znáte ze serveru Onlajny.com.

Díky notifikacím v aplikaci nepřijdete o žádnou branku z utkání, nastavit si je ale můžete přesně podle sebe a dostávat jen takové informace, jaké chcete, ať už jde o góly, nebo start předprodeje vstupenek.

To ještě ale není všechno

Spuštěním aplikace ale její vývoj nekončí, ba naopak. V průběhu sezony budeme přidávat další funkce, rádi budeme za Vaší zpětnou vazbu, ať už jde o nové podněty či možné chyby. Pište nám je emailem na marketing@hokejkv.cz.