HC Energie Karlovy Vary

Už zítra! Do KV Areny se vrací zlatí hoši z Plechárny

Jsou zpátky! O kom je řeč? Hráči vítězného extraligového týmu z roku 2009, kteří vybojovali pro Energii dosud jediný titul v nejvyšší soutěži. Už v sobotu 22. června se v KV Areně utkají v exhibičním zápase s výběrem HWB Hockey, jehož dres oblečou Patrik Eliáš, Milan Hnilička, nebo Václav Varaďa!

Utkání s podtitulem Mistři po 15 letech připomene takřka kompletní zlatý tým ze sezony 2008/09. V ní Energie vybojovala historický titul po vítězství ve finálové sérii nad Slavií 4:2 na zápasy, přičemž šesté utkání série energetici slavně otočili ze stavu 0:3 po první třetině.

Fanoušci tak uvidí v brance Lukáše Mensatora, v obraně lídra tehdejšího výběru Josefa Řezníčka nebo kapitána tehdejšího výběru a jednu z legend karlovarského hokeje Václava Skuhravého. V Karlových Varech by se ale měl představit takřka kompletní zlatý tým z roku 2009. Ze zdravotních důvodů se bohužel z utkání omluvili již dříve ohlášení útočníci Milan Hluchý a Petr Sailer.

Předpokládaná sestava Energie

Mensator, Sáblík – Němec, Řezníček, Hanzlík, Prošek, Duben, Čutta, Bombic, Mudroch – Kumstát, Skuhravý, Skladaný, Procházka, Dej, Pech, Zaťovič, Kristek, Zucker, Kuběna.

V dresu soupeře se objeví slavná jména českého hokeje – Patrik Eliáš, Milan Hnilička, David Výborný nebo Václav Varaďa.

Doprovodný program

Už ve 14 hodin startuje doprovodný program v areálu KV Areny. Ve venkovním prostoru u bazénového centra Vás čeká autogramiáda karlovarských mistrů ze sezony 2008/2009, přítomni ale budou i hvězdy v týmu soupeře - Milan Hnilička, Patrik Eliáš, Václav Varaďa, Jakub Koreis, nebo herec Sagvan Tofi a Youtuber Čeněk Stýblo. Těšit se ale můžete i na tradiční atrakce venkovní fanzóny - minihřiště, Stiga hokej, Air Hockey, stánek s občerstvením či zmrzlinou a také stánek našeho fanshopu.

V prostorách KV Areny se pak můžete těšit na mistrovskou fotobudku, ve které si můžete nechat zdarma vytisknout fotografii s mistrovskými artefakty - replikou poháru pro vítěze extraligy, dobovým dresem či šálou.

I přímo v hale si můžete zakoupit tematický merchandising - triko, minidres, šálu, odznak, puk nebo samolepku s logem akce. Stánek bude připraven hned u vstupu naproti turniketům, rozhodně jej tak nepřehlédnete.

V areálu turniketů pak naleznete i minivýstavu dosud nepublikovaných fotografií ze zázemí nejen mistrovských oslav. Jejich autorem je dlouholetý lékař Michal Vinš.

Prodej vstupenek

Prodej vstupenek na zápas Mistři po 15 letech stále probíhá, a to online na www.ticketportal.cz a také v mobilní aplikaci Energie. Zakoupit můžete rovněž i parkování přímo pod KV Arenou, tedy tak, jak to už znáte ze standardních extraligových zápasů. Parkovací místo lze koupit online ZDE.

Vstupenky ale bude také možné zakoupit na místě. Pokladny KV Areny se pro fanoušky otevřou hodinu a půl před začátkem utkání, tedy v 15:30. Pokladny zůstanou otevřeny až do 17:45 tak, aby utkání stihli i fanoušci, kteří budou před zápasem sledovat ještě duel české fotbalové reprezentace na Mistrovství Evropy a po něm se budou chtít vydat do KV Areny.

Cena vstupenky je 250 Kč bez ohledu na sektor, děti do 130 cm platí pouze 20 Kč.

Hlavními partnery akce jsou Autocentrum Mírová a KV Arena.