HC Energie Karlovy Vary

Vyprodaný Beroun bude hostit bitvu s Kladnem

Příprava končí svou první polovinu. Na neutrální půdu do Berouna vyrazí energetici v úterý. Hrát se začne v 17:30.
Kde utkání sledovat: Onlajny.com | Tipsport

O soupeři

Kladenští rytíři mají v rámci přípravy na novou sezonu za sebou již tři duely. Nejprve se postavili v rámci dvojzápasu Dukle Jihlava, kterou dokázali v obou případech porazit (3:1; 4:3sn). Poslední utkání proti Litvínovu už ale vítězné nebylo, Rytíři nedokázali ani jednou skórovat, a tak odjeli domů s porážkou 0:2.

Zatím nejproduktivnějším hráčem týmu je bezesporu Ondřej Machala. Ten se v přípravných zápasech ukazuje ve skvělém světle, zatím si připsal 4 body ve třech zápasech (1+3). Divácky zajímavá jsou pak určitě i některá jména kladenského kádru, především Jaromír Jágr, se svou oporou Tomášem Plekancem. Oba hokejisté by měli i v nadcházející extraligové sezoně nastupovat do utkání. Kladno ale může těžit i ze zahraničních zástupců v soupisce.

Kvůli aktuální rekonstrukci kladenského stadionu se tento přátelský duel odehraje na neutrální půdě. Přesněji na zimním stadionu v Berouně, kde už je v tuto chvíli na zápas Kladno – Karlovy Vary vyprodáno!

Z kabiny Energie

Karlovarští hokejisté poprvé v rámci přípravy padli, a to s Hradcem. Na domácím ledě bylo sice dlouho vyrovnáno, Mountfield ale zabral v závěru a během posledních dvou minut strhl vývoj utkání na svou stranu.

„Čeká nás další přátelské utkání, s ambiciózním soupeřem. Ten posílil spoustou zahraničních hráčů,“ říká o soupeřových přednostech Tomáš Mariška. „My se budeme chtít prezentovat naším herním systémem, který doufám bude týmu vyhovovat čím dál více,“ pokračuje asistent trenéra. „Počínaje tímto zápasem budeme chtít stabilizovat sestavu. Uvidím jaké hráčské vazby zafungují, či nikoliv,“ zakončuje informací o sestavě Mariška.