HC Energie Karlovy Vary

Dračice si proti Pražankám spravily náladu

Ženy: Karlovy Vary - ESA Praha 11:0 (3:0, 3:0, 5:0)
I bez brankářky Martiny Lukešové, která se účastní reprezentační akce v Kralupech, si karlovarské hokejistky bez problémů poradily s týmem ESA Praha. Nejen díky hattricku Wadowské, pěti bodům Pöpperlové a čistému kontu Seemanové si Dračice po třech porážkách opět připsaly tři body.
Liga žen - skupina B, n5, ne 17.2.2008, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
ESA Praha
11:0
3:0, 3:0, 5:0
Branky: Pöpperlová 2, Hornová 2, Wadowská 3, I.Kotrbáčková, Hajdová, S.Kotrbáčková, Trsková. Asistence: Pöpperlová 2, Wadowská, I.Kotrbáčková 3, Hajdová 2, S.Kotrbáčková, J.Fričová 2, Frková, Tumpachová. Vyloučení: 5:7. Využití: 3:0. Oslabení: 1:0. Zásahy brankářek: Seemannová 8 – Krouparová 71.
Karlovy Vary: Seemannová - I.Kotrbáčková, S.Kotrbáčková, J.Fričová, Hornová - Wadowská, Bauerová, Trsková - Vaňousová, Pöpperlová, Hajdová - Frková, Tumpachová
ESA Praha: Krouparová - V.Svobodová, D.Svobodová, K.Svobodová, Hanušová, Soukupová, Chaloupková, Holanová, Prokešová, Pokorná, Velcová

Komentář k utkání

K dalšímu domácímu utkání v letošní sezoně nastoupily karlovarské Dračice bez brankářky Lukešové, která byla povolána na mimořádný sraz reprezentace. Hráčky kvalitní obrannou hrou usnadnily Seemannové v brance vychytat druhé čisté konto v sezoně. První nulu vybojovala mladá brankářka shodou okolností také proti soupeřkám z Prahy. Domácí předvedly výbornou ofenzivní hru a prakticky celé utkání odehrály v útočné třetině, o čemž svědčí zásahy brankářek 8:71. Tato statistika dokládá, že přes hrozivý výsledek podala brankářka hostí Krouparová výborný výkon. Z domácích se hattrickem blýskla Marcela Wadowská, o pět bodů si statistiky vylepšila Jana Pöpperlová, pochvalu však zaslouží všechny hráčky.

Ohlasy trenérů

Hodnocení trenérů Karlových Varů: Tentokrát jsme k zápasu přistoupili zodpovědně a se snahou o dobrou obrannou hru. Soupeř nám povolil i výbornou hru v útočném pásmu a děvčata toho řádně využila.