HC Energie Karlovy Vary

Vlčí smečka oplatila Loku porážku

MHL: Loko Jaroslav - HC Energie 3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
V odvetě pátečního utkání elitních celků Západní konference porazili junioři Energie domácí Jaroslavl a před soupeřem si tak udrželi náskok. Loko šlo sice v úvodu do vedení, díky dvěma trefám Ondřeje Beránka však hosté skóre otočili. Domácí se stále drželi nadostřel a až v průběhu třetí třetiny si energetici vytvořili rozhodující dvoubrankový náskok. Trip Energie nyní pokračuje cestou do Čerepovce.
MHL, 36. kolo, so 13.12.2014
Jaroslavl
Karlovy Vary
3:5
1:2, 2:1, 0:2
Branky a nahrávky: 9. Manuchov, 23. Konovov (Alexejev, Jurtajkin), 29. Kolonistov (Cvetkov, Polunin) – 18. Beránek (Vrána, Škop), 20. Beránek, 25. Kečkeš, 49. Zadražil, 56. Rubeš (Beránek, Běhal). Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:3, 3:3, 3:5.
Jaroslavl: Sidorov – Jelesin, Cvetkov, Chisamutdinov, Manuchov, Averin, Turčaninov, Gromov – Kolonistov, Ryžkov, Polunin – Kulagin, Iljenko, Dyldin – Alexejev, Jurtajkin, Krikuněnko – Kajumov, Komonov, Děnisenko – Čvančikov
Karlovy Vary: Fučík – Šafář, Šimek, Michálek, Běhal, Vaněk, Rulík, Kečkeš, Röthlisberger – Gríger, Harkabus, Zadražil – Osmík, Beránek, Škop – Csamangó, Orság, Rubeš – Vrána, Janata

Komentář k utkání

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (HC Energie Karlovy Vary): V dnešním zápase jsme byli odměněni za výrazně zlepšený výkon celého mužstva. Měli jsme dnes od začátku mnohem lepší pohyb než soupeř a po většinu zápasu jsme byli lepším týmem. Hráli jsme agresivně a tlačili se do branky. Tři branky jsme díky tomu dali z předbrankového prostoruj a dvě po střelbě přes soupeře. Hráči dnes velmi dobře týmově pracovali a byli obětaví se o výsledek poprat až do samého koncem, za to jim patří velký dík. Toto je ta jediná a správná cesta, po které chceme jít i nadále.