HC Energie Karlovy Vary

Do zázemí Washingtonu! Partneři Energie vyrazili do zámoří

Zkraje března letošního roku se obchodní partneři HC Energie zúčastnili zájezdu do USA, v rámci kterého navštívili zápasy hokejové NHL, basketbalové NBA a prohlédli si i tréninkové zázemí obou týmů.

Návštěvu organizovala HC Energie ve spolupráci s Monumental Sports, vlastníkem hokejového týmu NHL Washington Capitals a basketbalového týmu NBA Washington Wizards.

Bohatý program s exkluzivním přístupem do zázemí a pohled „za kulisy“ se povedl díky obchodnímu partnerství majoritního vlastníka HC Energie pana Dušan Šenkypla s Tedem Leonsisem, majitelem týmů Washington Capitals a Washington Wizzards. Ted Leonsis je spoluinvestorem v americké firmě Groupon, jejíž generálním ředitelem a akcionářem je právě Dušan Šenkypl.

Návštěva byla pro všechny zúčastněné ve všech směrech inspirativní a čas ukáže, do jaké míry se spolupráce s Washingtonem Capitals bude dále rozvíjet.

A jak si pobyt ve Washingtonu užili naši partneři?

Marián Baláž (Ventura Pub): „Trip do Washingtonu byl pro nás fanoušky hokeje nezapomenutelným zážitkem. Dostali jsme se díky vazbám pana Šenkypla na Teda Leonsise do zázemí obou klubů, jak NHL, tak i NBA a to nám ukázalo, jak takové kluby v nejlepších ligách na světě fungují a jaký je to kolos od marketingu až po samotnou soutěž. Pro mne to byl nezapomenutelný zážitek a zároveň pocta, že jsem se mohl zúčastnit. Ještě jednou děkujeme a těšíme se na další spolupráci Ventura Pub - HC Energie.“

Jiří Sára (Bauing): „Spojení hokeje a poznání formátu, ve kterém fungují zahraniční velkokluby, bylo ohromně inspirující. Celá cesta byla velmi dobře zorganizována od nástupu do letadla, přes návštěvu jednotlivých stadionů a zázemí tréninkových center až po setkání s majiteli. Na oplátku jsme fandili a naše karlovarské povzbuzování dovedlo oba kluby k vítězství. Ještě jednou děkuji za pozvání a věřím, že všem zúčastněným pomohlo toto setkání při dalším pokračování podpory karlovarského hokeje.“