HC Energie Karlovy Vary

Přípravka zahájila novou sezonu. Tréninky pro nové zájemce každou středu

Nejmenší karlovarští hokejisté ve středu podvečer absolvovali úvodní trénink na ledě v nové sezoně 2021/22. Pod vedením dlouholeté trenérky přípravkových kategorií Blanky Jiskrové tak nové naděje ledního hokeje nabíraly další a někdy i zcela nové hokejové zkušenosti.

Několik desítek malých hokejistů a hokejistek na ledě tréninkové haly vstoupilo do nové sezony 2021/22. A může mezi nimi být i Vaše dítko, nábor do přípravky v našem klubu totiž probíhá celoročně a s dětmi na ledě si začínáme hrát již od 4 let.

Proč začít hrát hokej?

Důvodů je mnoho. „Naučím se bruslit, získám sílu, vytrvalost, rychlost, zlepším koordinaci, naučím se zvládat i mnoho dalších sportovních aktivit jako je běhání, skákání, herní činnosti, kterým se v tréninku věnuje pozornost.“ Hokejisté jsou kamarádi, učí se pravidlům fair play i odpovědnosti, musí spolupracovat a vzájemně se podporovat. Hokej je nejrychlejší týmová hra.

A co s děvčaty? I ženský hokej v České republice nabírá na síle. Hokej je pro dívky stejně vhodný jako třeba basketbal nebo volejbal, má upravená pravidla tak, aby nedocházelo ke zbytečným zraněním.

Lední hokej není v Karových Varech pro malé hráče drahým sportem. HC Energie zapůjčí první brusle a daruje první hokejku. Zaplatíte 500,-Kč a Vaše dítě může navštěvovat 2x týdně výuku bruslení a 1x týdně hodinu všeobecné sportovní přípravy v tělocvičně.

Další informace o naší hokejové drobotině najdete na pripravka.hokejkv.cz.

Kontakt

Kontaktní osobou pro nábor a práci v přípravce je Mgr. Blanka Jiskrová (tel. 777 207 215, e-mail jiskrova@hokejkv.cz)