HC Energie Karlovy Vary

Energie má nejlepší redakci, oceněny i sociální sítě a videa. Matěj Hodoval v Síni slávy

Karlovarská redakce si z jubilejního dvacátého srazu firmy eSports odváží řadu ocenění. Během tradičního setkání sportovních redakcí v Křižanově vyhrála cenu za nejlepší redakci, stříbro pak bere v kategorii sociálních sítí. Do firemní Síně slávy byl uveden redaktor Matěj Hodoval.

Nejlepší redakce (1. místo): Redaktoři Energie byli v uplynulé sezoně ti vůbec nejlepší. Pro klubový web přinášeli tradiční obsah v podobě zápasových reportů, rozhovorů s hráči a textových online přenosů, nechyběly ale ani statistické články či tvorba klubového podcastu Na střídačce.

Sociální sítě (2. místo): Energetici obhájili loňské stříbro, mezi extraligovými kluby pak byli vůbec nejlepší, pomyslný triumf totiž připadl projektu České házené. Ke druhému místu letos výrazně přispěla aktivita na klubovém Twitteru, kde byla naše tvorba hodnocena jako jedna z nejoriginálnějších. Kromě tradičních sociálních sítí - Facebook, Instagram, YouTube a již zmíněný Twitter – se letos klub nově angažuje i na TikToku.

Nejlepší videa (1. místo Lukáš Mayer, 2. místo Jakub Mahr): Již počtvrté v řadě obhájil trofej pro tvůrce nejlepších videí karlovarský Lukáš Mayer, vůbec poprvé se pak umístil stříbrný Jakub Mahr. Oba talentovaní kluci kromě tvorby pro Energii dostávají výrazný prostor i v jiných projektech firmy eSports, velkou stopu zanechali na posledním světovém šampionátu v ledním hokeji.

Nejlepší šéfredaktor, Síň slávy (Matěj Hodoval): Nesmazatelnou stopou se v karlovarské redakci zapsal Matěj Hodoval. Talentovaný redaktor, který ale hokejový svět na jaře letošního roku předčasně opustil, byl oceněn za uplynulé období jako Nejlepší šéfredaktor, kdy na této pozici v Energii působil ve dvou sezonách. Za svůj přínos nejen klubu, ale i celé firmě eSports, kde se úspěšně podílel na celé řadě projektů, byl na redakčním srazu za dlouhotrvajícího potlesku uveden in memoriam do Síně slávy firmy eSports.

Na úspěchu se v uplynulé sezoně podíleli

Matěj Hodoval, Daniel Kubelka, Jakub Mahr, Vlastimil Mourek, Lukáš Mayer, Tomáš Hála, Filip Mikulášek, Michal Slavík, David Sokol, Kamila Stříteská, Leona Tomcová, Marie Valentová a Robert Vosika.

Součástí redakčního týmu se můžete stát i vy, i nadále běží nábor členů.