HC Energie Karlovy Vary

Draft NHL online: Kulich v Buffalu, ostatní energetici neuspěli

Dlouho očekávaný draft do NHL je minulostí. Zámořské kluby si během jubilejní šedesáté volby talentů rozebraly 225 hráčů, mezi nimi nechyběl ani Jiří Kulich, který přišel na řadu jako 28. v pořadí.

20:38 - Draft skončil, další energetici neuspěli

Jiří Kulich zůstal jediným karlovarským hokejistou, který se letos dočkal draftu do NHL. Během pátečních šesti kol neuspěl žádný z trojice Dominik Rymon, Robin Sapoušek a Samuel Šmajda.

16:20 - Draft pokračuje

Volba talentů pokračuje v pátek druhým až sedmým kolem. Na čekací listině jsou i další tři energetici - Dominik Rymon, Robin Sapoušek a Samuel Šmajda.

12:21 - GM: Čekali jsme, že půjde dřív

05:24 - Kulich přepsal historii

04:40 - Kulich míří do Buffala

Jiří Kulich se dočkal ještě v 1. kole! Karlovarský talent si vybrala organizace Buffala Sabres, osmnáctiletý útočník šel na řadu jako 28. v pořadí.

19:46 - Poslední prognózy (Recruit Scouting)

Jiří Kulich - 22. místo
Dominik Rymon - 94. místo

18:38 - První bere Montreal

Úvodní volbu letošního draftu má ve svých rukách Montreal Canadiens. Předpokládá se, že bude volit mezi Shanem Wrightem a Jurajem Slavkofskym. Jiří Kulich by dle posledních prognóz mohl jít na řadu už v 1. kole kolem 20. místa.

17:00 - Všechna kola živě na VOYO

Draft do NHL nabídne českým hokejovým fanouškům internetová platforma Voyo. Ta je v základní verzi sice placená, nicméně pro nově registrované uživatele nabízí sedmidenní zkušební plán zdarma. Registrace ZDE.

09:00 - Historický draft pro Energii?

Tenhle draft může být pro Energii historický. Poprvé může jít hráč Karlových Varů na řadu už v prvním kole, poprvé mohou být vybráni minimálně dva z našich mladíků.