HC Energie Karlovy Vary

Energie poprvé doma! V Chebu vyzve Litvínov, pak v KV Areně univerzitu z Cornellu

Karlovarští hokejisté zahájili minulý týden sérii přípravných zápasů, které je mají co nejlépe připravit na nadcházející extraligovou sezónu. Po čtvrtečním derby v Sokolově je v nadcházejících dnech čekají dva atraktivní domácí zápasy – v Chebu změří síly s Litvínovem v tradičním Podkrušnohorském derby a v KV Areně nastoupí proti týmu z americké univerzity Cornell.

Úterý 13.8.2024 17:00 Energie – Litvínov (Zimní stadion Cheb)

Vstupenky na utkání s Litvínovem v Chebu v online prodeji zde

Energetici odehrají svůj první domácí přípravný zápas netradičně v Chebu. Na místním zimním stadionu přivítají v tradičním Podkrušnohorském derby tým Litvínova, pro který to bude první utkání před novou sezónou.

Karlovarští se na led v Chebu vrátí po více než čtyřech a půl letech. Naposledy zde hráli v prosinci 2019, kdy v tehdejší bitvě O pohár hejtmanky porazili Sokolov 5:4 po samostatných nájezdech. Nyní se v rámci propagace hokeje v Karlovarském kraji mohou chebští fanoušci těšit na atraktivní souboj s Litvínovem.

Kromě samotného hokeje čeká na fanoušky i bohatý doprovodný program. Připravena bude Fanzóna před stadionem, autogramiáda vybraných hráčů Energie a přestávkové soutěže s partnerem utkání, společností Amber Plasma.

Vstupenky na zápas s Litvínovem jsou již nyní k dispozici v předprodeji na webu vstupenky.hokejkv.cz nebo přímo na pokladně stadionu v Chebu, která se otevře v úterý hodinu před začátkem utkání. Cena vstupenky je jednotná – 100 Kč. Fanoušci Energie s permanentní vstupenkou na sezónu 2024/25 mají vstup zdarma a žádnou další vstupenku si již nemusí pořizovat.

Středa 14.8.2024 17:30 Energie – Cornell Big Red (KV Arena)

Vstupenky na utkání s Cornellem v online prodeji zde

Hned následující den, ve středu 14. srpna, se energetici poprvé v této sezóně představí na domácím ledě v KV Areně, kde je čeká souboj s týmem z prestižní americké univerzitní soutěže NCAA, Cornell Big Red.

Americký tým dorazil do Česka již o víkendu a postupně odehraje zápasy proti pražské Spartě a výběru univerzitních týmů, přičemž svůj turné zakončí právě duelem s Energií.

Pro Karlovy Vary půjde o historicky první střetnutí s americkým univerzitním týmem. Cornell Big Red je známý svou bohatou hokejovou tradicí, z jehož řad vzešla řada významných hráčů, včetně vítězů Stanley Cupu a účastníků olympijských her. V současném týmu najdeme několik talentovaných hráčů, kteří by se v budoucnu mohli objevit v NHL. Na soupisce Cornellu je také odchovanec pražské Sparty Ondřej Pšenička.

Vstupenky na tento zápas jsou již nyní k dispozici v předprodeji na webu vstupenky.hokejkv.cz nebo na pokladně KV Areny, která se otevře ve středu hodinu a půl před začátkem utkání. Cena vstupenky je jednotná – 100 Kč. Fanoušci Energie s permanentní vstupenkou na sezónu 2024/25 mají vstup zdarma a nemusí si kupovat další vstupenku.