HC Energie Karlovy Vary

Energie v Chance lize: Havránek ve formě i vítězná derniéra Kuchaře

Hráčům z širšího karlovarského kádru se v rámci 25. kola Chance ligy dařilo. Do listiny střelců se zapsali Tomáš Havránek a Lukáš Vágner, brankář Ondřej Kuchař pak při svém posledním utkání za Kadaň zářil a Trhače dovedl k senzačnímu skalpu favorizovaného Kladna.

Rytíři Kladno - Trhači Kadaň 3:4

Stylová derniéra! Gólman Ondřej Kuchař odchytal své poslední klání v dresu Trhačů a věčně usměvavý sympaťák v něm zazářil. Kuchař se proti silnému Kladnu předvedl ve velké parádě, Rytíři z více než padesáti střel vytěžili tři góly. Naopak Kadaň dokázala v dramatickém střetnutí skórovat čtyřikrát a z ledu favorita si odvezla velmi cenné tři body.

Horácká Slavia Třebíč - ZUBR Přerov 4:1

V neděli se ještě proháněl na extraligovém ledě v dresu Energie, o den později byl však Lukáš Vágner opět v akci, tentokráte v barvách Třebíče. Čtyřiadvacetiletý zadák navíc pomohl Horácké Slavii k vítězstvím na ledě Přerova, v šesté minutě totiž vsítil vítěznou branku.

Frýdek-Místek - Dukla Jihlava 3:6

V Jihlavě se energetikům bodově vede a i tentokráte byl pod výhrou Dukly karlovarský podpis. Útočník Tomáš Harkabus zapsal asistenci, jmenovec Tomáš Havránek pak ke gólové nahrávce navíc a vstřelenou branku. Druhý jmenovaný navíc hraje na hostování ve formě, za třináct zápasů stihl nasbírat velmi solidních jedenáct kanadských bodů.

Stadion Litoměřice - Slavia Praha 6:2

Kališníci sestřelili sešívané šesti góly. Mladičký forvard Otakar Šik přispěl k dílu jednou asistencí, nahrával na gól na třetí litoměřický zásah.