HC Energie Karlovy Vary

Energii čeká domácí čtyřboj

Hokejisty karlovarské Energie čeká po zkrácené reprezentační přestávce hned čtveřice domácích utkání. V KV Areně postupně přivítá Olomouc, Spartu, Mladou Boleslav i Pardubice. Vstupenky na všechny zápasy jsou již .

Rozpis nejbližších domácích zápasů

Úterý 15.11. 17:30 Energie - Olomouc
Pátek 18.11. 17:30 Energie - Sparta
Neděle 20.11. 15:30 Energie - Mladá Boleslav
Pátek 24.11. 17:30 Energie - Pardubice

Úterý 15.11. 17:30, dohrávka 4. kola: Energie - Olomouc

Do zápasového kolotoče se karlovarští hokejisté vrátí dřív než zbytek extraligového pelotonu. Už v úterý 15. listopadu je totiž čeká dohrávka 4. kola s Olomoucí, tedy utkání, které se kvůli technickým problémům s rolbou a ledem na konci září neodehrálo.

Energetici tak budou mít šanci soupeři oplatit nedávnou těsnou porážku ze vzájemného duelu v Olomouci, kde padli 0:2. Na utkání zůstávají v platnosti nevrácené vstupenky z původního duelu, fanoušci mají navíc možnost ke každému původně zakoupenému lístku získat jeden další zdarma. Více jsme informovali zde. Vstup mají samozřejmě zajištěn i majitelé permanentních vstupenek.

Pátek 18.11. 17:30, 20. kolo: Energie - Sparta

Atraktivní duel se Spartou čeká na energetiky v neděli 18. listopadu. Pražanům se letos zatím vůbec nedaří, aktuálně padli až na 13. místo extraligové tabulky, tým naposledy opustil i trenérský štáb v čele s Pavlem Paterou. S ohledem na ambice a sílu našlapaného kádru je ale jen otázkou času, kdy Sparťané začnou stoupat tabulkou.

V úvodním letošním vzájemném duelu ale dokázali energetici Spartu porazit, v pražské O2 areně zvládli devítigólovou přestřelku, kterou rozsekl v prodloužení aktuálně nejlepší střelec Energie Petr Koblasa.

Neděle 20.11. 15:30, 21. kolo: Energie - Mladá Boleslav

Třetí domácí duel v řadě bude pro Energii souboj s Mladou Boleslaví. Středočechům se v posledních utkáních vůbec nedaří, prohráli už šestkrát za sebou. Jenže i u Boleslavi platí, stejně jako u Sparty, že aktuální deváté místo asi nebude tím, s čím budou Bruslaři spokojeni.

V sestavě Mladé Boleslavi se do Karlových Varů vrátí dobře známý brankář Filip Novotný, který se energetikům postavil už v úvodním vzájemném duelu. Pustil sice jen jedinou branku, jenže ta z hole Dávida Grígera byla jediná a vítězná, energetici na ledě soupeře zvítězili těsně 1:0. Podaří se jim porazit Středočechy i podruhé v sezoně?

Pátek 24.11. 17:30, 22. kolo: Energie - Pardubice

To nejtěžší na konec, chtělo by se říct. Pardubice slavící 100. výročí založení klubu před sezonou nabily kádr a kvalita sestavy se začíná projevovat. Dynamo k dnešnímu dni vyhrálo posledních devět utkání, extraligové tabulce vládnou už s šestibodovým náskokem.

Jedním z posledních přemožitelů Východočechů pak byli právě energetici. Ti přitom na ledě lídra soutěže prohrávali už o dvě branky, po parádním obratu a výhře 4:2 nakonec brali všechny tři body.