HC Energie Karlovy Vary

Karlovarští fanoušci vyráží na venkovní zápasy play-out!

Karlovarské hokejisty čeká klíčová fáze sezony. V šestikolovém play-out se pokusí vyhnout neoblíbené baráži a budou potřebovat vaši podporu! Kromě tří domácích utkání je čekají také tři venkovní zápasy a vy můžete být u toho. Karlovarští fanoušci totiž pořádají výjezdy na všechny tři venkovní duely!

Úvodní výjezd play-out čeká hokejisty Energie již v pátek 15. března, kdy zajíždí na led Pardubic. O dva dny později, v neděli 17. března, pak čeká energetiky tradiční severočeské derby na ledě Litvínova. Na oba tyto zápasy vypravuje karlovarský kotel autobus. Poslední, a možná klíčové venkovní utkání, čeká svěřence Martina Pešouta v pátek 22. února, kdy se v přímém souboji o 12. příčku tabulky utkají s Chomutovem. Na sever Čech vycestují naši nejvěrnější fanoušci již tradičně vlakem.

Jak se hlásit na výjezdy?

Přihlášku na některý z výjezdů skupiny play-out posílejte tradičně emailem na vyjezdy@carlsbadultras.cz, případně volejte na telefon 602 633 048. Více informací naleznete také na facebookové stránce Carlsbad Ultras.

Utkání Datum Čas odjezdu Doprava Cena vč. vstupenky
Pardubice 15.3. 14:00 Bus 350
Litvínov 17.3. 13:30 Bus 200
Chomutov 22.3 15:15 Vlak 250