HC Energie Karlovy Vary

Lukáš Pulpán po čtyřech letech opouští Energii

Sestava karlovarské Energie čítá první změnu. Po čtyřech sezonách již nebude dres Karlových Varů oblékat obránce Lukáš Pulpán, kterému na konci dubna vyprší stávající kontrakt. Konec kariéry ale ještě zkušený bek nechystá, další sezonu totiž přidá v dresu partnerského Baníku Sokolov!

Osmatřicetiletý Lukáš Pulpán přišel do Karlových Varů před sezonou 2020-21. Během čtyř sezon odehrál v dresu Energie 171 utkání, během nichž zapsal na obránce solidních 41 bodů (8+33). V letošním ročníku bohužel vinou zdravotních problémů pomohl Energii jen ve 24 zápasech.

Plzeňský rodák patřil mezi nejzkušenější hráče našeho klubu. Po zásluze měl na dresu ve všech čtyřech sezonách “A” pro zástupce kapitána, v dresu Energie postupně překonal významné zápasové extraligové milníky, na svém kontě má aktuálně již 632 extraligových utkání.

“Na angažmá v Karlových Varech budu vzpomínat jen v dobrém. Poznal jsem tu nové lidi, některé kluky už jsem znal z dřívější doby a věřím, že se jim bude v nové sezoně dařit,” zavzpomínal na své extraligové angažmá v Karlových Varech.

Pulpánova kariéra ale bude dál pokračovat na západě Čech! Osmatřicetiletý obránce totiž bude v nové sezoně oblékat dres partnerského Sokolova.

Vedení HC Energie děkuje Lukáši Pulpánovi za jeho neocenitelné služby v posledních čtyřech sezonách a přeje mu hodně štěstí v novém angažmá!