HC Energie Karlovy Vary

Majitel klubu Karel Holoubek a Václav Skuhravý se dohodli na nové spolupráci

Čas nikdo z nás nezastaví, a ač to může znít neuvěřitelně, dlouholetý kapitán našeho A-týmu a muž, bez kterého si dlouhá léta nedovedeme představit jeho soupisku, se po dlouhém a těžkém zvažování nakonec rozhodl ukončit po letošní sezóně svou vynikající a dlouhou hráčskou kariéru.

Na jednu stranu to pro náš klub není vůbec dobrá zpráva, ale na druhou stranu si všichni uvědomujeme, že umění skončit v pravý čas je výzva pro „opravdu velké hráče“.

Vedení klubu dlouhodobě avizovalo, že s Václavem Skuhravým každopádně počítá i do budoucnosti a má zájem na tom se s tímto, fanoušky, sponzory a širokou veřejností velmi oblíbeným hráčem, domluvit na spolupráci. Tato spolupráce by měla být pro obě strany, tzn. jak pro klub, tak pro Vaška Skuhravého vzájemně výhodná.

Václav Skuhravý obdržel nabídku od vedení klubu, která v několika bodech shrnuje jeho další působení v našem klubu. Tuto nabídku Vašek akceptoval a přijal. Vedení klubu je za to velice rádo a těší se na novou a neméně důležitou práci Vaška ve prospěch klubu.

Václav Skuhravý se stane nedílnou součástí vedení klubu a zapojí se do veškerého kolektivního rozhodování HC Energie Karlovy Vary ať už v oblasti sportovní, finanční, provozní i personální. Bude se intenzivně angažovat jako projektový manažer klubu na projektech – program hráčského rozvoje nejtalentovanějších hráčů naší akademie, dále na projektu speciálních tréninků dovedností mladých hráčů. Zároveň povede jako hlavní trenér kategorii dorostu U16 a bude působit jako asistent trenéra extraligového dorostu u kategorie U17. Vedení klubu se také s Vaškem dohodlo na tom, že se zapojí do spolupráce s marketingovým a obchodním oddělením za účelem pomoci získávání prostředků do rozpočtu klubu v oblasti sponzorství a zajištění reklamních partnerů.

Vedení klubu si velice váží všeho, co Václav Skuhravý naprosto nezpochybnitelně pro náš klub doposud udělal. Pevně věříme, že svou neskutečnou pracovitost, nadšení a srdečnost stejným způsobem, tak jak tyto vlastnosti zapojoval do dění klubu v pozici hráče, zapojí a vnese do své další životní kapitoly v našem klubu.

„Ze společného sezení s Vencou mám výborný dojem, Vašek má obrovskou chuť učit se novým věcem a intenzivně se zapojit do nové práce v klubu. Je to veliký varský srdcař a pro nás muž, který má v našem klubu do budoucna velkou perspektivu,“ sdělil majitel klubu pan Karel Holoubek.