HC Energie Karlovy Vary

Martin Kohout energetikem i další dvě sezony!

Vedení klubu hlásí další získaný dílek do skládanky pro příští sezonu. Útočník Martin Kohout podepsal v Energii novou smlouvu a bude tak na západě Čech působit i další dvě sezony!

Čerstvě čtyřiadvacetiletý útočník Martin Kohout se podpisem nové smlouvy zařadil k dalším klíčovým hráčům karlovarské sestavy, kteří se s klubem dohodli na prodloužení spolupráce i do dalších let. Ještě před ním totiž potvrdili své působení v městě lázeňských pramenů v dalších letech i obránci Ondřej Šafář s Petrem Šenkeříkem, útočníci Jakub Flek, Ondřej Beránek a Sebastian Gorčík a před pár dny se na pokračování spolupráce domluvilo vedení klubu i s brankářem Filipem Novotným.

Rodák z Valašského Meziříčí působí letos v Karlových Varech už sedmou sezonu. Na západ Čech přišel v sedmnácti letech před sezonou 2012-13 ze Vsetína jako jedna z posil pro nově se tvořící juniorský tým hrající mezinárodní MHL. O dva roky později už Kohout poprvé naskočil za Áčko Energie, kde se postupně i přes hostování v první lize propracoval do role jednoho z klíčových hráčů. V aktuálním extraligovém ročníku odehrál doposud všech 34 zápasů s bilancí šesti gólů a sedmi nahrávek.