HC Energie Karlovy Vary

Mistři zpátky na scénu! KV Arena přivítá utkání zlatého týmu

Jsou zpátky! O kom je řeč? Hráči vítězného extraligového týmu z roku 2009, kteří vybojovali pro Energii dosud jediný titul v nejvyšší soutěži. Už v sobotu 22. června se v KV Areně utkají v exhibičním zápase s výběrem HWB Hockey, jehož dres oblečou Patrik Eliáš, Milan Hnilička, Václav Varaďa a další hvězdy!

Vstupenky na utkání Mistři po 15 letech v online prodeji zde

Utkání s podtitulem Mistři po 15 letech připomene takřka kompletní zlatý tým ze sezony 2008/09. V ní Energie vybojovala historický titul po vítězství ve finálové sérii nad Slavií 4:2 na zápasy, přičemž šesté utkání série energetici slavně otočili ze stavu 0:3 po první třetině.

Fanoušci tak uvidí v brance Lukáše Mensatora, v obraně lídra tehdejšího výběru Josefa Řezníčka nebo kapitána tehdejšího výběru a jednu z legend karlovarského hokeje Václava Skuhravého. V Karlových Varech by se ale měl představit takřka kompletní zlatý tým z roku 2009.

V dresu soupeře by se pak měla objevit slavná jména českého hokeje – Patrik Eliáš, Milan Hnilička, David Výborný nebo Václav Varaďa. Soupisky obou týmů pak budeme postupně představovat a může v nich dojít ke změnám.

Součástí akce bude také autogramiáda karlovarských mistrů ze sezony 2008/2009, která se uskuteční před samotným zápasem. Fanoušci si také budou moci po skončení utkání vydražit jeden z dresů, ve kterých nastoupí karlovarští hokejisté. Výtěžek z dražby půjde na charitativní účely.

Předprodej vstupenek na zápas Mistři po 15 letech odstartuje ve středu 15. května, a to v síti Ticketportal.cz. Cena vstupenky je 250 Kč bez ohledu na sektor, děti do 130 cm platí pouze 20 Kč.

Předpokládaná sestava HC Energie: Mensator, Sáblík – Němec, Řezníček, Hanzlík, Prošek, Duben, Čutta, Bombic, Mudroch – Kumstát, Skuhravý, Skladaný, Procházka, Dej, Pech, Zaťovič, Kristek, Zucker, Sailer, Kuběna.

Hlavními partnery akce jsou Autocentrum Mírová a KV Arena.